Copiii din Sibiu vor petrece Ziua Copilului la Arenele de Joaca

Copiii din Sibiu vor petrece Ziua Copilului la Arenele de Joaca
  calendar_month        
Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joaca, va avea loc miercuri, 1 iunie 2010, la Sibiu.

Evenimentul se va desfasura in Parcul Sub-Arini din Sibiu intre orele 16.00-20.00.


Gandit sub forma unui amplu spatiu de joaca, evenimentul pune la dispozitia copiilor si a parintilor participanti peste 20 de zone de joaca, cu fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal si trainer super goal. De asemenea, va fi o zona de biciclete si un joc gonflabil.

In paralel, pe scena Arenelor de Joaca, vor fi reprezentatii artistice sustinute de grupuri de copii din Sibiu, care au pregatit momente de dans si karate. Cei mici vor putea sa isi arate latura artistica in zona de desen, special amenajata cu ustensilele necesare.
93676.jpgCei prezenti se vor bucura de participarea la eveniment a Gabrielei Szabo, Presedintele de Onoare "Sport pentru Viata", si a Dianei Oprea, campioana mondiala la fitness.

Incepand cu ora 18.00, pe stadionul din Sibiu, Gabriela Szabo va da startul la Crosul Copiilor unde asteptam copii intre 6 si 14 ani.

Participarea se va face in functie de categoria de varsta, iar castigatorii de la fiecare categorie vor fi premiati.

"Ne dorim sa facem o traditie din Arenele de Joaca la Sibiu si sa ne bucuram de o prezenta numeroasa pe 1 iunie.

De asemenea, vrem sa nu ne oprim aici si sa transmitem copiilor din Sibiu, cat de des putem, importanta miscarii pentru corpul omenesc si pentru o viata sanatoasa", declara Gabriela Szabo.

La Arenele de Joaca, toti cei prezenti vor putea participa la Marea Tombola ING Asigurari de Viata, un concurs cu premii atractive ce constau in biciclete, skateboard-uri, seturi de role si un joc Playstation.

93677.jpgDe asemenea, Diana Oprea ii va invata pe cei mici un dans sincron: toti copiii vor face miscare in acelasi ritm.

Evenimentul organizat de Asociatia Sport pentru Viata este la cea de-a doua editie in Sibiu si se bucura deja de notorietate in randul sibienilor.

Prima editie din Sibiu, cea din 2010, a avut loc pe 11 iunie cu o prezenta extrem de numeroasa la eveniment - cateva mii de copii s-au bucurat de activitatile Arenelor de Joaca.


64041.jpgMai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand www.areneledejoaca.ro.

Sponsori: ING Asigurari de Viata, La Fantana, Bonduelle, Nutrizzia si O 9 atitudine.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio Zu Sibiu, Antena 1 Sibiu, Trusa pentru Parinti, Copilul.ro, Ele.ro , CeiMici.ro, Babyonline.ro, ScoliSiGradinite.ro, BoneSiMenajere.ro, Utilecopii.ro si Sibiuvirtual.ro.

Arenele de Joaca sunt un proiect cofinantat de Arenele de Joaca sunt un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Despre "Sport pentru Viata"

"Sport pentru Viata" este o campanie sociala initiata de campioana olimpica Gabriela Szabo in anul 2006. In 2007, devine o asociatie care are ca scop educarea si schimbarea perceptiei fata de sport, prin crearea unei culturi sportive de masa in Romania.

"Sport pentru Viata" a dezvoltat mai mult proiecte proprii, printre care: Arenele de Joaca - cel mai mare eveniment sportiv pentru copii; Sportur - caravana de promovare a sportului in scolile din Bucuresti; Acasa, pe podium - program de selectie si acordare de burse tinerilor din centrele de plasament."Sport pentru Viata" se bucura de sprijinul a peste 500 de voluntari din toata tara si a unor personalitati din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Raducan, Monica Rosu, Mihai Covaliu, Rica Raducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang si altii.

Recomandari