Cum scapi de petele de maini. Cel mai simplu si eficient remediu

Cum scapi de petele de maini. Cel mai simplu si eficient remediu
  calendar_month        
Petele de pe mâini sunt unul dintre primele semne ale îmbătrânirii, iar daunele provocate de soare și deshidratarea cauzează pigmentarea care este adesea dificil de îndepărtat. Cu toate acestea, există câteva remedii naturale care ajută la întinerirea pielii.

Piatra de alaun este un mineral natural care ajută la producerea de colagen și la estomparea petelor, în timp ce aspirina conține acid acetilsalicilic care ajută la reînnoirea celulelor și îți oferă o piele impecabilă, fără pete. Nu uitați, însă, că cel mai bine este să faceți un test de alergie sau să consultați un dermatolog pentru a evita orice reacție adversă.

Mască de mâini cu piatră de alun și aspirină

Acest remediu a fost împărtășit de Rosa Heguy pe Youtube, care susține că această mască este capabilă să îndepărteze petele și ridurile de pe mâini în cel mai scurt timp.

Ingrediente:
2 linguri de ulei de măsline
1 vârf de cuțit de pulbere de piatră de alaun
1 aspirină

Procedură:
Pentru a începe cu acest tratament natural, trebuie mai întâi să adăugați puțină apă în aspirină pentru ca aceasta să se dizolve bine. Apoi, adăugați în uleiul de măsline pinul de piatră de alaun. De asemenea, adăugați aspirina dizolvată și amestecați toate ingredientele. Turnați amestecul într-un recipient curat pe care nu îl mai folosiți. Aplicați această mască de mâini în fiecare seară, masând ușor dosul mâinii, precum și degetele. Este important să aplicați protecție solară pe mâini a doua zi.

Recomandari