Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila
  calendar_month   update 17 Oct 2019, ora: 16:15      
La începutul sezonului rece, pielea este puternic afectată de agresiunile externe - frigul, vântul și aerul rece cauzând sensibilizarea și uscarea sa.

Folosirea unor produse de curățare cu o textură bogată, precum cele din gama Dermo-U.H.T., dar și aplicarea constantă a unor creme și loțiuni hidratante reprezintă pași importanți care nu ar trebui să lipsească din ritualul niciunei persoane.

Dermo-U.H.T și grija pentru piele

Pe parcursul sezonului toamnă-iarnă principala grijă trebuie să fie aceea de a proteja și calma pielea.

Complexul Dermo-U.H.T. (Ultra High Tolerance – Toleranță Foarte Ridicată), o inovație a brandului Roge Cavailles, ajută la reținerea apei în țesuturi și la refacerea filmului hidrolipidic.

Astfel, gama U.H.T asigură un nivel ridicat de protecție și respect pentru pielea sensibilă, precum și o hidratare imediată și de lungă durată pentru pielea uscată, cu tendință atopică.

Produsele U.H.T. pentru pielea uscată și sensibilă

Produsele formulate de Roge Cavailles prezintă o combinație unică de ingrediente cu toleranță ridicată, special concepute pentru pielea uscată și sensibilă. Texturile și parfumurile acestora sunt unele delicate și plăcute încă din momentul aplicării.

74542.jpg

Toate produsele gamei acționează în același scop, sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți. Textura acestora este însă diferită, răspunzând nevoilor fiecărui tip de piele:

- Ulei curățător surgras – cu o textură de ulei non-gras și un parfum delicat, ajută la curățarea pielii foarte uscate și atopice.
- Cremă curățătoare surgras – cu o textură cremoasă și un parfum delicat, este adaptată special pentru a curăța pielea uscată și foarte uscată.
- Gel curățător surgras – cu o textură ușoară și un parfum delicat, are o formulă potrivită pentru curățarea pielii uscate și sensibile.

Uleiul, Crema și Gelul au un nivel ridicat de siguranță, fiind dezvoltate și testate în colaborare cu dermatologii. Formula acestora conține numai ingrediente selectate datorită siguranței lor, printre care agenți curățători aleși special pentru delicatețea lor.

După căldura excesivă resimțită pe parcursul verii, pielea se confruntă în această perioadă cu un alt val de agresiuni externe care pot favoriza apariția unei stări de disconfort. Alegerea unor produse a căror textură să fie mai grasă și bogată în vitamine ajută la hrănirea și hidratarea în profunzime a pielii, favorizând astfel un aspect sănătos și catifelat!
Recomandari