Dr. Oetker aduce de Paste bunatati si bucurie in Satele Copiilor

Dr. Oetker aduce de Paste bunatati si bucurie in Satele Copiilor
  calendar_month        
La ceas de sarbatoare, micutii din SOS Satele Copiilor s-au bucurat, alaturi de Dr. Oetker, de atmosfera pregatirilor de Paste.

Iepurasul le-a adus cadouri celor 200 de membri ai familiilor din cele trei Sate, din Bucuresti, Cisnadie si Hemeius.

Zambetele copiilor i-au impresionat pe membrii echipei Dr. Oetker, care au a fost alaturi de comunitate, prin intermediul unei actiuni menite sa aduca speranta in randul copiilor de la Organizatia SOS Satele Copiilor. Bucuria de a darui a desavarsit pregatirile unei sarbatori speciale in familie.

64034.jpg


Emotiile au fost mari pentru copiii din satul Bucuresti, care au fost vizitati de Iepurasii Dr. Oetker, veniti sa dea o mana de ajutor familiilor din satele SOS in realizarea pregatirilor de Paste.
Pregatirile din familie au respectat traditia romaneasca, iar copiii au invatat, impreuna cu mamele sociale, sa pregateasca masa de Paste, asa cum se cuvine. Cu totii au lucrat intens in gradinita din sat, unde au fost amenajate ateliere de preparare a produselor traditionale.

Micutii au vopsit oua in culori vii, au decorat briose si chiar au facut pasca, impreuna cu mamele lor sociale.Micutii s-au intrecut in maiestrie si imaginatie, din dorinta de a avea cele mai frumoase oua decorate, iar la final toti copiii s-au bucurat de cadourile primite de la Dr. Oetker


93673.jpg

Mi-a placut mult sa vopsesc ouale pentru Paste, a spus Iustina, in varsta de 10 ani. Ne-am jucat impreuna, toti copiii, ne-am distrat si am facut si o treaba buna. Eu am folosit mai mult albastru, pentru ca e culoarea mea preferata.

A fost extraordinar sa ne jucam si sa ne si ajutam mamele. Ele au grija de noi si am simtit ca putem si noi sa le fim un sprijin. Imi doresc sa le fim si pe viitor un sprijin, pentru ca suntem o adevarata familie aici, a spus Alexandra, o fetita de 10 ani.

Aceasta actiune reprezinta piatra de temelie a unui parteneriat Dr. Oetker - SOS Satele Copiilor al carui obiectiv fundamental este respectarea dreptului la o viata de familie.

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizatii non-profit din lume. Infiintata in anul 1949 de catre medicul Hermann Gmeiner,
actioneaza in 132 de tari, oferind 1800 de programe si servicii unui numar de peste 1 milion de beneficiari.

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi, la 20 de ani de la infiintare, peste 1000 de copii care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiilor biologice.

Dr. Oetker are ca filon principal, adanc sadit in arhitectura Brandului, viziunea unei societati bazate pe principii traditionale, fundamentale. La baza acestei viziuni se afla FAMILIA, ca celula de baza a societatii traditionale, exprimata in comunicare prin sentimentul de BUCURIE DE A FI ACASA, generat de putinta de a oferi celor dragi doar ce este mai bun si de a primi in schimb recunostinta si gratitudinea acestora.

Pornind de la idea ca indiferent de religie, statut social, vremuri sau nationalitate, familia se reuneste mereu in jurul mesei, Dr. Oetker, doreste ca, in virtutea parteneriatului, sa ajute copiii sa se bucure de viata unei familii normale, unita in jurul bunatatilor de pe masa, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Prin programe dedicate promovarii unei vieti normale, lipsite de griji, Dr. Oetker are in atentie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor si a celor aproximativ 1000 de beneficiari directi.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Plec.. dar raman cu voi
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right