Invata sa desenezi cu Lucia Muntean

Invata sa desenezi cu Lucia Muntean
  calendar_month        
Organizate in cadrul "Targului de-o schioapa", atelierele de desen sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani dar si parintilor acestora.

Vineri, sambata si duminica, participantii vor invata sa deseneze diverse personaje din lumea animalelor cu ajutorul metodei propuse de Lucia Muntean in cartea sa "Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?".

Aceasta metoda imbina desenul si poezia si transforma desenatul intr-un joc antrenant care are ca scop descoperirea unui personaj simpatic care ii asteapta pe micii autori la capatul eforturilor lor. Si, pentru ca eforturile trebuie rasplatite, fiecare participant va pleca acasa cu propria opera de arta semnata si gata sa fie expusa.

Jos o linie culcata...Peste ea una curbata....Un cap mic, un botisor...si apoi un ochisor
Iar la urma pe-trecute...tepisoare multe multe... Ghici ghici ghici, ce am desenat aici?


Invata sa desenezi din cartile Lucia Muntean, alaturi de copilul tau, in mansarda librariei Carturesti de pe str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15 dupa urmatorul program: vineri, 28 mai (intre orele 16 si 19), sambata si duminica, 29 si 30 mai (intre orele 11 si 14).

Cartile Lucia Muntean sunt un proiect editorial lansat in 2008 pentru a sprijini educatia de acasa. Bazate pe poeziile, povestile si jocurile inovative ale Luciei Muntean si beneficiind de ilustratiile originale realizate de Livia Coloji, Mary Hall si Xaba Pete, titlurile aparute in cadrul Cartilor Lucia Muntean sunt gandite special pentru publicul romanesc, in conformitate cu cele mai noi tehnici ale educatiei prescolare.

Fiecare carte contine o pagina care se adreseaza exclusiv parintilor unde autoarea le ofera acestora idei utile despre modul in care cartea poate fi folosita pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Recomandari