La multi ani Baneasa Kids Club!

La multi ani Baneasa Kids Club!
  calendar_month        
Baneasa Kids Club implineste un an! Cu aceasta ocazie, Shoppy este foarte fericit si vrea sa le multumeasca tuturor membrilor ce au luat parte alaturi de el la nemaiauzitele aventuri: au devenit impreuna cercetasi, au luptat impotriva piratilor, s-au intors in timp - in epoca medievala, insotiti de cavaleri si printese, au descoperit traditiile martisorului si multe multe altele.

Astfel, pentru ca nu este loc mai potrivit unde sa iti serbezi ziua de nastere, decat in mijlocul prietenilor, toti membrii Baneasa Kids Club sunt asteptati sambata, 2 iunie, incepand cu ora 10:00 sa ii ureze lui Shoppy "La multi ani!".

Epika Lounge, situat la parterul Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City va deveni terenul nostru de joaca.

La aniversare vor participa numerosi prieteni:

Hands on Education ne invita sa ne transformam in mini-arhitecti si sa ii ajutam sa construiasca si sa decoreze Castelul Veseliei.

Amicii de la German Dentist vor fi si ei prezenti si ne vor invata cele mai utile lucruri despre cum sa ne spalam pe dintisori corect, acum ca ne-am facut mari.

Apoi, simpaticii prieteni de la Editura Mac-Mac, editura 100% verde, ne vor invita la o pezentare inedita a CD-urilor si carticelelor publicate pe hartie reciclata! Bunul prieten SuperMac ne va povesti o gramada de lucruri interesante despre cum trebuie sa fim mai aproape de natura, despre cum trebuie sa ocrotim copaceii si sa evitam poluarea aerului sau a apelor.

Mai multe informatii despre club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la intalniri, puteti gasi oricand pe site.

In prima sambata din fiecare luna, copiii cu varste intre 4 - 10 ani inscrisi in club isi dau intalnire pentru a participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro.

Recomandari