Masca cu miere si anason pentru a-ti intineri mainile cu 10 ani

Masca cu miere si anason pentru a-ti intineri mainile cu 10 ani
  calendar_month        
Mâinile tale sunt principala ta prezentare în fața celorlalți și dacă ai deja o manichiură uimitoare, acum este momentul să faci un remediu de casă pentru a întineri această parte a corpului tău. Cu această mască este posibil să îți faci mâinile să arate cu până la 10 ani mai tinere, deoarece ingredientele pe care le vei folosi au proprietăți care reduc vizibil ridurile.

Ingrediente
2 aspirine
1 lingură de anason
2 linguri de miere

Cum se prepară și se utilizează

Pasul 1
Într-un bol, adăugați cele 2 aspirine și o lingură de apă pentru a le dilua. Asigură-te că sunt descompuse, astfel încât să poți adăuga lingura de anason și apoi lingura de miere.

Pasul 2
Se amestecă toate ingredientele până când se formează o masă uniformă. După ce totul este integrat, îl puteți aplica pe mâini.

Pasul 3
Masați ușor masca în mâini. Faceți mișcări ca și cum v-ați spăla pe mâini, astfel încât remediul să acționeze bine pe toate degetele. Lasă-l pe mâini timp de cel puțin 20 de minute.

Pasul 4
După ce au trecut cele 20 de minute, clătește-ți mâinile cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă pentru a preveni uscarea lor după spălare.

Recomandari