Nasul iti exprima personalitatea

Nasul iti exprima personalitatea
  calendar_month        
Nasul spune multe despre personalitatea ta.

Impreuna cu celelalte trasaturi ale fetei, iti pune in valoare caracterul si personalitatea. Din punct de vedere estetic, nasul indreapta privirea celui care te observa catre ochii.

In urma unei traume sau a dezvoltarii naturale, nasul poate fi in dizarmonie cu celelalte trasaturi ale fetei, anuland astfel functia sa estetica. Scopul chrurgiei estetice a nasului (rinoplastie) este acela de a restabili armonia fetei tale.

Cei mai interesati de rinoplastie sunt cei care au anumite trasaturi ale nasului pe care ei le gasesc neatractive, cum ar fi o baza larga a nasului, o cocoasa mare pe nas (dosul nasului), sau un varf de nas ca un bulb.

Fiecare dintre aceste imperfectiuni poate fi tratata prin interventia chirurgicala. Nasului i se reda forma prin inlaturarea cocoasei de pe dosul nasului, ingustand baza, sau rotind varful in sus sau jos. Rezultatul este un nas mai mic, conturandu-l in asa fel incat sa se potriveasca fetei tale.

Nasul reflecta atitudinea fata de bani si energie

Nasul este cel mai clasic exemplu de trasatura a carei transformare aduce dupa sine si schimbarea vietii. Nasul reflecta atitudinea noastra cu privire la munca, bani, generozitate, energie, ego. In cazuri extreme, o persoana poate chiar sa-si remodeleze nasul pana nu se mai potriveste cu fata.

Daca cineva alege sa schimbe extrem de mult o trasatura, acest fapt ii poate sabota abilitatile in munca si in eforturile de a castiga bani. Dr. Voicu realizeaza rinoplastia dupa o atenta evaluare a armoniei fetei astfel incat rezultatul sa fie unul benefic si incurajator pentru tine.

Cand este vorba de barbati, chirurgii sunt sfatuiti sa adopte o atitudine conservatoare in privinta rinoplastiei. Si asta pentru ca nasurile ne reflecta ego-ul, iar chirurgii au invatat ca schimbari drastice ale acestei componente faciale pot avea efecte negative asupra personalitatii si comportamentului dar schimbarea echilibrata ofera beneficii emotionale importante.

Cand schimbi o trasatura a fetei, se va schimba si trasatura de caracter care ii corespunde.

Oamenii se vor purta altfel cu tine si viata ta se va schimba iar acesasta schimbare trebuie sa fie in bine. O persoana care se gandeste sa schimbe ceva la chipul sau, trebuie sa se consulte cu Dr. Voicu, pentru a afla foarte clar ce schimbari va implica in personalitatea sa o interventie chirurgicala de acest gen.

Scopul chriurgiei estetice a nasului (rinoplastie) este acela de a restabili armonia fetei tale. Rinoplastia este o procedura chirurgicala complexa, o intrepatrundere intre arta si stiinta. Cel mai bun rezultat se obtine atunci cand chirurgul si pacientul lucreaza impreuna printr-o imbinare a procedurii tehnice cu rabdare in acest fel armonia si echilibrul vor fi restabilite pe fata ta.

59523.jpgDr.Radu VOICU medic primar chirurgie plastica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

6octombrie III
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right