Parfum de casa cu uleiuri esentiale si aloe vera

Parfum de casa cu uleiuri esentiale si aloe vera
  calendar_month        
Pe de o parte, uleiurile esențiale sunt foarte eficiente pentru a mirosi bine, deoarece sunt atât de concentrate încât degajă arome delicioase și foarte intense. Pe de altă parte, Aloe Vera este ideală pentru hidratarea pielii, așa că vei uita de uscăciunea pe care o provoca alcoolul din parfumuri. Cu toate acestea, nu uitați să consultați un dermatolog înainte de a aplica acest produs, deoarece unele tenuri sensibile pot fi alergice la unele dintre ingrediente.

Uleiurile esențiale sunt concentrate de flori, ierburi sau lemne care sunt adesea folosite în aromoterapie pentru proprietățile lor relaxante și aromatice. De aceea, acestea reprezintă o alternativă naturală excelentă pentru a mirosi bine toată ziua.

Ingrediente:
5 linguri de apă distilată
2 linguri de gel de Aloe Vera
1 lingură de apă de flori de portocal sau 2 picături de esență de flori de portocal
2 picături de ulei esențial de vetiver
1 picătură de ulei esențial de geranium

Procedura:
Pentru a-ți face parfumul de casă, trebuie doar să amesteci toate ingredientele și să torni parfumul într-o sticlă, astfel încât să îl poți aplica înainte de a-ți începe ziua. Mirosul acestui parfum făcut în casă este fructat și delicat, așa că este ideal pentru atunci când vrei să-ți ridici moralul sau să te simți proaspătă.


Recomandari