Primavara incepe cu Baneasa Kids Club!

Primavara incepe cu Baneasa Kids Club!
  calendar_month        
In asteptarea primaverii membri Baneasa Kids Club se pregatesc sarguincios pentru urmatorul eveniment.

Sambata, 3 martie, copiii isteti ce fac parte din club vor asculta Povestea Martisorului si vor invata semnificatia snurului colorat pe care il purtam cu totii de 1 Martie.

Se vor transforma apoi in mici vestitori ai primaverii: fetitele in fluturasi zglobii, iar baieteii in bondarei curajosi. Alaturi de prietenii de la gradinita Happy Kids Floreasca, vor participa la ateliere si vor crea felicitari si martisoare pe care sa le ofere mamicilor de ziua lor, pe 8 Martie.

64146.jpg


Incepand cu ora 11:00 toti membrii sunt asteptati intr-o noua locatie: zona de evenimente din incinta magazinului Domo - Baneasa shopping City, etajul 2.

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi facuta pe site-ul www.baneasakidsclub.ro.

Mai multe informatii despre club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la intalniri, puteti gasi oricand pe site.

In prima sambata din fiecare luna copiii cu varste intre 4 - 10 ani inscrisi in club isi dau intalnire pentru a participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

The One...?
  • person

    "nimic nu este intamplator"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right