Toamna incep tratamentele de refacere a pielii

Toamna incep tratamentele de refacere a pielii
  calendar_month        
Toamna este un sezon in care pielea trebuie ajutata sa se regenereze dupa excesele solare din timpul verii pentru a fi, apoi, pregatita sa faca fata gerului. De asemenea, datorita umiditatii crescute si a faptului ca ne imbracam mai gros pielea se usuca. Toamna puteti incepe tratamentele laser sau cele de peeling, va puteti trata vinisoarele vizibile, pilozitatea in exces si multe altele pentru ca scade intensitatea luminoasa si riscul vindecarii vicioase.

Mergeti la un consult dermatologic si aflati cum puteti ajuta pielea sa se regenereze dupa sezonul estival!Toamna bronzul dispare, iar tenul are nevoie de masuri atente de ingrijire prin care sa isi recapete elasticitatea si stralucirea. Chiar daca soarele nu mai are aceeasi intensitate si in acest sezon este nevoie de protectie solara si hidratare regulata. De asemenea, toamna este indicat sa incepeti tratamentele de infrumusetare cu termen lung afirma doamna doctor Mihaela Leventer, fondator DermaStyle.

Ce afectiuni tratam incepand din toamna:

Acneea rozacee

Se caracterizeaza prin cuperoza si cosuri si se agraveaza datorita fluctuatiilor de temperatura, ca de exemplu schimbarile cald-rece dintre interior si exterior din acest sezon.

Tratametul recomandat este cel cu dye laser Perfecta care inchide vinisoarele dilatate. Fotoprotectia este importanta atat inainte cat si dupa tratament.

Keratozele seboreice

Apar, de obicei, pe fata, scalp dar si pe decolteu, pliu submamar si se datoreaza excesului de keratina in pori. La suprafata pielii, au aspectul unor depozite cafenii, aspre, friabile, uneori mari si reliefate, alteori mici si plane.

Pacientii cu astfel de leziuni pot fi tratati prin chiuretare sau cauterizare, sezonul de toamna fiind ideal pentru aceste tratamente. Ranile se vindeca usor cand scade nivelul de transpiratie.

Pigmentarea pielii

Soarele favorizeaza aparitia petelor maronii pe ten. In reducerea colorarii neuniforme a pielii se recomanda tratamentele laser cu lumina fractionata, Fraxel fiind aparatul cu cele mai bune rezultate.

Toamna este, de asemenea, cel mai bun moment sa mergeti cu alunitele la control. Asa puteti afla ce efect au avut razele soarelui asupra lor, sa le verificati dimensiunea si caracteristicile.

Pentru mai multe detalii accesati www.dermastyle.ro


Echipa Dermastyle este alcatuita din 7 medici care profeseaza in trei domenii distincte:
dermatologie, anatomopatologie, chirurgie plastica si ATI. Acestia, condusi de doamna dr. Mihaela Leventer, lucreaza la cel mai inalt nivel cu ajutorul unei tehnici de varf, participa periodic la cursuri internationale de pregatire si sunt membrii activi ai Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, precum si ai unor prestigioase societati internationale.


59518.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ziua indragostitilor
  • person

    "orice zi din viatza trebuie traita de parka ar fi ultima..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right