Tratamentele cu laser - mai eficiente iarna

Tratamentele cu laser - mai eficiente iarna
  calendar_month        
Aflati care sunt cele mai recomandate tehnologii pentru rejuvenarea tenului si folositi atuurile iernii pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa!

Tratamentele cu laser sunt considerate, pe buna dreptate, magia contemporana in tratamentele de intinerire a tenului. Daca v-ati propus sa apelati la un astfel de tratament, specialistii DermaStyle va recomanda sezonul rece pentru a incepe procedurile cu laser pentru ca pielea este mai putin solicitata de razele ultraviolete puternice ale soarelui si poate raspunde mai eficient tratamentelor de intinerire. In plus, va pregatiti din timp pentru luni de vara fara nicio grija.


Tratamentele cu laser si peelingurile fac pielea mai sensibila. Expunerea la soare a zonelor tratate cu laser poate cauza dezvoltarea unor pigmentari anormale. De aceea, pentru rezultate mai bune este recomandat sa va feriti de soare pentru cel putin o luna dupa interventie. Iar cea mai buna perioada pentru a face acest lucru este, bineinteles, iarna.

Lunile de iarna sunt cele mai recomandate pentru a intineri pielea. Tratamentele cu laser transmit lumina care repara vasele capilare, urmele lasate de acnee, petele de pe piele, ridurile si depigmentarile pielii. De aceea, cu cat pielea este mai deschisa la culoare, mai putin bronzata, cu atat este mai usor pentru laser sa repereze si sa trateze aceste imperfectiuni ale pielii. Asa cum lumina se transmite mai bine printr-un geam curat asa si lumina laserului actioneaza mai eficient prin pielea deschisa la culoare. ne sfatuieste doamna doctor Mihaela Leventer, fondator DermaStyle.

Tehnologia cu laser Perfecta si Fraxel, care au revolutionat tratamentele dermato-cosmetice, sunt folosite cu succes inca din anul 2007 in clinica DermaStyle.

Cu laserul Perfecta se poate intineri aspectul pielii, reduce roseata difuza, pistruii, petele cutanate generate de cresterea numarului de melanocite sau petele pigmentare mai mari.

Este laserul perfect pentru tratamentul rozaceei, a vinisoarelor dilatate de pe fata, a cuperozei, dar si pentru reducerea rosetii de la nivelul decolteului si gatului.

Laserul Fraxel cu lumina fractionata ajuta atat in vindecarea acneei cat si la corectarea cicatricilor postacnee.
Mai mult, toate acestea se pot obtine fara intreruperea activitatii si cu un efect vizibil dupa fiecare sedinta.

Prin folosirea aparatelor de radiofrecventa elasticitatea pielii va creste prin contractia fibrelor de colagen si elastina. In felul acesta, pielea se coleaza din nou pe mulajul format de oase si muschi.

Pentru mai multe detalii accesati www.dermastyle.ro

Recomandari