Weekend dedicat copiilor la Baneasa Shopping City

Weekend dedicat copiilor la Baneasa Shopping City
  calendar_month        
Baneasa Shopping City celebreaza Ziua Copilului printr-un weekend plin de activitati interactive. Atat in incinta centrului comercial, cat si in spatiul exterior, copiii vor avea parte de un program special, care include spectacole, workshop-uri, concursuri de desen sau competitii sportive.

Pe 1 iunie, Baneasa Shopping City va organiza "Maratonul povestilor", centrul comercial transformandu-se intr-o lume de basm. Copiii vor intra pentru o zi pe taramul povestilor, avand ocazia sa vorbeasca si sa se fotografieze cu personajele lor preferate.


De asemenea, ei vor putea asista la scene de teatru celebre din "Croitorasul cel Viteaz", "Greierele si Furnica", "Peter Pan" sau "Aventuri in podul bunicului". in plus, Grand Cinema Digiplex va organiza un maraton de filme, cu baloane, clovni si face painting. Programul filmelor si detalii despre KIDSFEST, festivalul ce se va desfasura timp de patru zile in cinematograf, se gasesc pe site-ul www.grandcinemadigiplex.ro.

64176.jpgIn a doua zi de sarbatoare a copiilor, pe 2 iunie, Baneasa Shopping City si Junior Sport te invita cu cei mici langa marii campioni ai sportului. Proiectul "Junior Sport" vine in intampinarea parintilor pentru a intelege frumusetea, dar si importanta sportului pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor lor. Cei mici vor invata care sunt beneficiile sportului si notiunea de Fair Play. Pentru a sustine acest proiect, organizatorii asteapta participarea unor mari campioni, printre care Leonard Doroftei, Corina Ungureanu, Otilia Badescu, Ivan Patzaichin, Cristian Gatu, Florentin Marinescu, Carmen Bunaciu, Laura Badea, Carmen Tocala si multi altii.

Tot pe 2 iunie, cei mici vor putea alege dintre numeroasele activitati pregatite in parcarea centrului comercial: fotbal, basket, badminton, tenis, gimnastica sau karting. In incinta Grand Cinema Digiplex, copiii si parintii vor putea asista de la ora 12.00 la piesa de teatru "Dumbrava Minunata".

Pe 3 iunie, de la ora 13:00, in Baneasa Shopping City vine Circul Cartoon Network. Pentru prima data in istorie, cele mai trasnite personaje de desene animate fac spectacol alaturi de jongleuri, clovni si acrobati.


Intre 1 si 3 iunie, programul dedicat copiilor se va desfasura intre 13.00 si 20.00. Pe langa seria de activitati, cei mici pot participa si la workshop-uri de origami sau pictura organizate de Casuta cu Surprize.

Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro si pe pagina de Facebook.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

O persoana odata inselat/a poate ierta???
  • person

    "banii nu altceva decat o forma de sclavie impersonala,in locul vechii sclavii persoanle"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right