10 reguli ale machiajului de care este bine sa tii cont mereu

10 reguli ale machiajului de care este bine sa tii cont mereu
  calendar_month        
Ni s-a întâmplat tuturor: după o noapte de petrecere și dans, ultimul lucru care ne-a trecut prin minte este să ne demachiem. Sau să refuzăm să aruncăm acele nuanțe care ne plac atât de mult, chiar și atunci când au mai mult de doi ani. Cu siguranță am încălcat mai multe reguli vitale în ceea ce privește frumusețea, dar respectarea acestor reguli vă va garanta să arătați mai bine ca niciodată!

Nu încărca niciodată fața prea mult

Când poate eșua un machiaj? Când combinați prea multe lucruri. Un aspect bun este unul echilibrat: dacă vrei să opteazi pentru smokey eyes, păstrează restul machiajului cât mai natural posibil și invers. Nu trebuie să fii tentată să porți ochi smokey cu un ruj foarte întunecat doar pentru că este noapte. Dimpotrivă, poți arăta mult mai sofisticat dacă nu te machiezi atât de strident. Adu-ți aminte că mai puțin este mai mult.

Nu vă machiați fără să vă pregătiți fața

O greșeală foarte frecventă în rutina ta de înfrumusețare este sari peste pașii dintre spălarea feței și aplicarea unui fond de ten. Dacă vă întrebați de ce machiajul dumneavostră nu durează atât de mult în timpul zilei, acesta este răspunsul. După ce ți-ai curățat fața cu un săpun special, hidratează-l atât dimineața, cât și noaptea. Apoi aplică primer, dacă folosiți, și apoi protecția solară. În acest fel, vă veți păstra tenul sănătos și frumos ani la rândul.

Nu mergeți la culcare fără să vă demachiați

Toți am păcătuit în acest sens și, curios, este unul dintre cele mai proaste obiceiuri care pot exista, deoarece deteriorarea pielii este destul de gravă. Pe lângă faptul că porii tăi nu vor putea respira și vei sfârși prin a-ți contamina fața, neînlăturarea machiajului este una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii premature. Îți trebuie doar cinci minute pentru a-ți îndepărta machiajul de pe piele, pentru a rămâne întotdeauna tânără.

Orice pensulă machiaj trebuie spălată

Pe lângă perna și telefonul mobil, pensula machiaj este cel mai mare factor de murdărie care vine în contact cu fața ta. Imaginați-vă dacă nu le spălați! Evitați cu orice preț ca bacteriile din celulele moarte să vă facă rău mai mult și spălați pensula machiaj regulat. Standardul este de două ori pe săptămână dacă le folosești zilnic, cum ar fi pensula machiaj pentru fond de ten, și o dată pe săptămână pentru cele pe care nu le folosești periodic. Deși puteți opta pentru un săpun special pentru pensula machiaj, le puteți spăla și cu un șampon pentru bebeluși până când produsul este îndepărtat.

Alege un fond de ten bun și potrivit nuanței tenului tău

Mai deschisă sau mai întunecată, este o greșeală foarte mare în a purta un fond de ten care nu este culoarea pielii tale. Oricât de mult îți dorești să pari puțin mai bronzată în mijlocul iernii, evită să porți o culoare greșită. Pentru a vă asigura că alegeți o culaore perfectă, testați-o pe încheietura mânii, dar aplicați-o și pe linia maxilarului și vedeți dacă se completează bine. Țineți cont de subtonul pielii, dacă este cald sau rece, și, de asemenea, ține cont că unele fonduri de ten se oxidează, deci se mai închid cu 1-2 nuanțe după ce îl aplici.
Recomandari