3 stiluri de machiaj pentru Valentine's Day

3 stiluri de machiaj pentru Valentine's Day
  calendar_month        
Valentine's Day este momentul perfect pentru a incerca lucruri noi. Vestea buna: poti crea un look proaspat, romantic si sexy foarte usor, chiar la tine acasa. Mai jos, vom descrie trei stiluri de machiaj ultra-feminine, ideale pentru Ziua Indragostitilor.

Pentru un look discret si romantic
Cheia unui machiaj simplu o reprezinta folosirea unor farduri in nuante pale, transparente si evitarea incarcarii cu prea multa culoare a oricarei parti a fetei. Se gasesc foarte multe farduri roz deschis, sau de culoarea piersicii care se potrivesc oricarei persoane, indiferent de culoarea pielii.

Curbeaza-ti genele si foloseste fie un rimel negru, fie unul maro. (Asigura-te ca nu exagerezi cu aplicarea rimelului). Dupa ce ti-ai pregatit tenul asa cum faci de obicei, contureaza-ti obrajii cu un fard de obraz intr-o nuanta de roz pal (aplica fardul doar pe pometi). Inca o data, tot machiajul trebuie sa fie luminos si simplu, pentu a obtine un look romantic.

In final, aplica un gloss roz sau maro deschis pe buze si machiajul este complet pentru o plimbare romantica alaturi de iubitul tau.

Pentru un look sexy
Cheia pentru un look sexy este accentuarea machiajului ochilor. In primul rand, iti recomandam aplicarea unor gene false. Intai, aplica rimel pe genele tale naturale, apoi aplica genele false cu multa grija. Nu trebuie sa aplici decat 3-6 gene false pe coltul exterior al fiecarui ochi. Aceste cateva gene iti vor conferi un look extrem de sexy si iti vor lumina privirea, transformandu-te intr-o persoana foarte atragatoare.

Alege un fard de pleoape cu straluciri metalice, pe obraji aplica un fard discret, dar care sa se potriveasca foarte bine cu nuanta pielii tale, iar pe buze aplica un ruj rosu.

Pentru un look deosebit
Un alt look dragut pe care il poti adopta de Valentine's Day este dat de machiajul mat. Acest tip de machiaj este foarte simplu si romantic. Spre deosebire de machiajul "smokey eyes", unde fardul inchis la culoare este aplicat pe intreaga pleoapa, in machiajul mat, fardul megru sau gri inchis este aplicat doar pe jumatatea exterioara a fiecarei plleoape, pentru a face privirea mai patrunzatoare. Pe jumatatea interioara a pleoapei (cea dinspre nas), poti folosi nuante de roz, albastru ori verde. Atentie insa! Doar culori mate. Machiajul va arata foarte bine daca vei aplica fard si pe pleoapa inferioara.

Fondul de ten trebuie sa fie foarte apropiat de nuanta pielii, iar fardul de obraz nu este neaparat necesar (aplica fard de obraz doar daca este foarte palida).

Apoi, aplica rimelul si aranjaza-ti atent sprancenele. Pentru buze, alege un ruj mat, maro sau rosu intens. Glossul nu este recomandat pentru acest tip de machiaj, caci te vei indeparta de la look-ul dramatic pe care l-ai creat.
Recomandari