4 tipuri de machiaj cu eyeliner, de incercat vara aceasta

4 tipuri de machiaj cu eyeliner, de incercat vara aceasta
  calendar_month        
Eyeliner-ul sau tusul este un produs cosmetic esential pentru realizarea unui machiaj impecabil si de efect. O singura linie de tus trasata corect poate face diferenta intre un machiaj banal si unul senzational.

Cu ajutorul eyeliner-ului obtii o privire profunda, definita, seducatoare, irezistibila si cuceritoare. Nu trebuie sa fii o maestra in manuirea tusului pentru a avea un machiaj reusit. Iti trebuie doar rabdare si ceva indemanare.

Descopera cele mai sexy tipuri de machiaj cu eyeliner, pe care trebuie sa le incerci in aceasta vara!Autor: Laura Galan

57726.jpg


1. Machiaj de vara cu eyeliner colorat
Eyelinerul colorat este una dintre cele mai hot tendinte de machiaj din 2012.

Acest produs este foarte util pentru inlocuirea eternului tus sau creion dermatograf negru. In functie de culorile pe care le folosesti, poti obtine un machiaj de zi sau unul de seara.

Make up artistii merg si mai departe cu aceasta tendinta si propun doar machiajul pleoapei inferioare cu tus colorat.

Sursa foto: eyemakeuptipsforblueeyes.com
85248.jpg


2. Machiaj de vara: cat eye
Machiajul tip cat eye este mereu in tendinte. Pentru o privire de felina ai nevoie de un tus negru, de calitate, pe care il aplici incepand din coltul intern spre cel extern.

Traseaza o linie din ce in ce mai groasa pe masura ce ajungi spre coltul extern al ochiului. La final, traseaza o "codita" de efect, care iti alungeste ochiul si iti confera un look a la Angelina Jolie.

Sursa foto: eyeshadowlipstick.com85249.jpg


3. Machiaj de vara: smoky eyes cu eyeliner
Un machiaj smoky eyes nu este complet daca nu este realizat si cu tus sau creion negru dermatograf. Pentru realizarea unui machiaj fumuriu, folosind eyeliner-ul, este indicat sa aplici intai straturile de fard.

Dupa ce obtii culoarea pe care o doresti si te-ai asigurat ca ambii ochi sunt simetrici, poti trece la trasarea unei linii cu tus negru. In functie de preferinte, poti realiza o codita in coltul extern al ochiului.

Daca preferi un creion negru dermatograf, il poti folosi atat pentru a trasa linii care contureaza ochiul (sus si jos), cat si pentru a intensifica nuanta fardului. Pentru aceasta, este indicat sa aplici doar un strat de fard, apoi, in coltul extern al ochiului aplica creion dermatograf pana in pliul ochiului.

Pentru netezirea machiajului, foloseste o pensula speciala.85250.jpg


4. Machiaj grafic cu eyeliner
Machiajul grafic necesita ceva mai multa indemanare si precizie, pentru a fi realizat corect. Exista mai multe tipuri de machiaj grafic, printre care si cel cu eyeliner. Cu ajutorul tusului, poti realiza o multime de desene in zona ochilor. Unul dintre cele mai simple machiaje grafice este cel in care liniile trasate pe pleoape nu se intalnesc.

Pentru realizarea acestui tip de machiaj, ai devoie de tus si de multa precizie. Traseaza o linie cu tus negru la baza pleoapei superioare. Prelungeste linia cu o codita orizontala dincolo de coltul extern al ochiului.

Repeta procedura si pe pleoape inferioara, astfel incat sa obtii la final doua codite paralele in coltul extern al ochiului.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iluzia mea
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right