5 reguli de spart in tehnica machiajului

5 reguli de spart in tehnica machiajului
  calendar_month        
Cand te joci dupa reguli demult stabilite este cam plictisitor. Revitalizeaza-ti look-ul cu aceste noi reguli ale machiajului.

Unele reguli sunt facute pentru a fi incalcate. Machiajul din zilele noastre presupune individualitate si creativitate.

Vechea regula nr. 1

Fardul de pleoape trebuie sa se asorteze cu nuanta outfit-ului tau
Noua abordare: Nu este ilegal sa aplici fard de ochi lila si sa ai o rochie mov, dar totusi nu e nevoie se asortezi culorile la perfectiune. Gandeste-te asa: vrei ca machiajul sa spuna uita-te la mine sau vrei sa ajungi sa fii un accesoriu al rochiei tale?

Mai bine ia in considerare culorile contrastante: daca porti hainute in culoare vesela, foloseste fard intr-o nuanta contrastanta sau o nuanta neutra. Daca ai farduri in tonuri neutre imbraca-te colorat.

Vechea regula nr. 2

Fata ta nu trebuie niciodata sa straluceasca
Noua abordare: In trecut a fost un adevarat tabu ca fata sa-ti straluceasca. Acum, femeile sarbatoresc pielea luminoasa si translucida. Ne-am dat seama ca machiajul mat nu ofera un look foarte fresh.


In realitate pielea fara luciu este mai degraba sinonima cu imbatranirea. Pentru a-ti lumina chipul foloseste un fond de ten care reflecta lumina si pudra cu o picatura de stralucire. Daca ai piele uscata, opteaza pentru un fond de ten hidratant si sari peste pudra.

Pentru a avea o fata sclipitoare, fara a cadea pe teritoriu sebuumului, tenurile grase ar trebui date cu pudra ca punct final al unui machiaj. Fata ta va lumina in mod natural pentru cateva ore. Daca tenul devine prea gras, nu pune inca un strat de pudra, altfel vei avea un aspect artificial. Aplica, in schimb, o sugativa sau un servetel.

Vechea regula nr. 379767.jpgGloss-ul si sclipiciul sunt pentru femeile tinere
Noua abordare: Machiajul sclipicios din ziua de astazi este mai discret si mai fin ca in trecut. Asa ca make-up-ul stralucitor poate fi aplicat si la varste mai inaintate fara a fi de prost-gust.

Daca ai fost dintotdeuna susceptibila cand a venit vorba de gloss, incearca o varianta mai estompata cu o formula cremoasa semi-transparenta, in locul celor care aduc a lac. Mai ales pentru machiajul de seara, gloss-ul este foarte potrivit.

Vechea regula nr. 479768.jpgIntotdeauna aplica corector inainte de fond de ten
Noua abordare: Daca te ghidezi dupa aceasta regula, vei obtine un ten cu un aspect greoi. In schimb, daca preferi un look natural si diafan, aplica intai fondul de ten, pentru ca el oricum are proprietatile unui baton corector. Asa vei folosi si mai putin corector.

Vechea regula nr. 5

Foloseste numai eyeliner maro sau negru
Noua abordare: La o petrecere poti aplica eyeliner colorat pentru o definire cat mai interesanta a ochilor. Poti chiar pune eyeliner negru, iar peste el, unul colorat.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tinerii din ziua de azi nu stiu sa iubeasca
  • person

    "am invatat o lectie pe care o stiam deja " tineri din ziua de azi nu stiu sa iubeasca ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right