5 rujuri sexy de vara

5 rujuri sexy de vara
  calendar_month        
Daca esti o fana a rujului, atunci cu siguranta nu renunti la el nici vara.

Iti propunem aici cateva rujuri sexy pentru vara , unele dintre ele potrivite pentru club, altele pentru serviciu sau de fiecare zi.


New Rouge Volupte Silky Sensual Lipstick YSL

Acest ruj marca Yves Saint Laurent este obiectul dorintelor oricarei femei.

El se prezinta, din pacate, doar in 4 nuante, insa toate sunt de-a dreptul fermecatoare: Rose Paris, Opera Rose, Beaubourb si Faubourg Peach.

Nu numai ca arata extrem de sexy pe buze, dar si ambalajul e hot!

81668.jpgHibiscus Lip Sheer Lipstick Babyphat

Tubul e sexy prin alura sa cigarette si auriul cu care este decorat, dar nici rujul nu dezamageste. Cand te dai cu el pe buze, simti hidratare intensa. In plus, rujul nu dispare de pe buze in doua ore, cum fac altele.

81669.jpgLola Cosmetics Creme Lipstick

Ambalajul acestui ruj este cu siguranta original si dragut. Acest ruj in culoarea sangelui se aplica foarte usor pe buze. Rosul va scoate la iveala femeia sexy din tine. Cand te dai cu el, simti acea atingere fina, luxoasa, cremoasa, pe care o adora orice femeie (si barbat!).

81671.jpgJoli Rouge Lipstick Clarins

Rujul arata si se simte minunat pe buze, iar in plus este foarte rezistent. Este rujul perfect pentru o zi lunga la serviciu!

56563.jpgMindgame Nars Sheer Lipstick

Aacest ruj se prezinta intr-o varietate mare de culori captivante, disponibile in texturi diferite. Hraneste buzele si le face matasoase, numai bune de sarutat.

81670.jpg

Recomandari