5 vedete, acelasi stil de machiaj si coafura

5 vedete, acelasi stil de machiaj si coafura
  calendar_month        
Oare a observat cineva cat de bine seamana intre ele anumite celebritati, care s-au aliniat adoptand acealasi tip de machiaj, coafura, tunsoare, culoare si lungime de par?

Sa fie din cauza ca au aceiasi stilisti, ca urmeaza aceleasi tendinte sau ca pur si simplu se imita unele pe altele, fara sa-si dea seama ca se transforma in celebritati-clona .


Ce au in comun vedete ca Jennifer Lopez, Eva Mendes, Cheryl Cole, Victoria Beckham si Eva Longoria? Toate arata uneori de parca sunt trase la indigo si nu ne referim doar la zambetul lor superb sau la felul in care pozeaza sau colectioneaza premii.

Privirea de celebritate

Genele naturale au iesit de mult din optiunile vedetelor. Extensiile sunt la moda acum, chiar daca va costa peste 200 de lire montarea lor si durata operatiunii va lua mai mult de 2 ore pentru rezultate perfecte. In plus, genele vedetelor sunt tratate cu un balsam special pentru a le mentine "luciul natural".

In afara de asta, gene superbe ca ale lui Jennifer Lopez si Eva Longoria ai nevoie de un rimel special pe baza de apa, care sa nu dizolve adevizul pentru gene, dar si o periuta speciala care sa le ajute sa devina curbate.

83842.jpgNici demachiatul acestor gene false nu se face la intamplare. Vedetele sunt nevoite sa foloseasca niste bucati de vata speciala, din bumbac, care nu risca sa lase urme de fibre textile pe gene, dar si un demachiant special care sa nu interactioneze cu adevizul pentru gene.

Dupa cum remarcati, genele false si efectul lor uimitor nu sunt usor de obtinut si nici de intretinut. Pentru un efect deosebit, este bine ca machiajul sa se rezume la eyeliner sau creion negru si gloss, secret pe care vedetele il pun foarte constiincios in practica.

83843.jpgBuclele castanii si senzuale

Cand spui bucle naturale, care lucesc de sanatate si au culori bogate, de la castaniu la ciocolatiu, iti vin in minte imediat figuri ca Eva Mendes, Eva Longoria, Jennifer Lopez sau Cheryl Cole, care au trecut prin diverse stiluri si coafuri, dar s-au oprit definitiv la aceasta lungime, culoare si aranjament sub forma de bucle.

83845.jpgMotivele pentru aceasta preferinta in materie de look sunt numeroase. Castaniul cu suvite mai deschise sau mai inchise va scoate in evidenta un ten de portelan si va complimenta un ten creol sau masliniu, cum este cel al Evei Longoria.

Femeile cu ochi caprui sunt, de asemenea, avantajate de acest joc de nuante, mai ales daca invata sa-si sublinieze ochii cu tus sau creion si sa adopte un machiaj in culori pastel.

57295.jpgCat despre lungime si avantajul buclelor, aceasta coafura se va potrivi de dimineata pana seara, oricand, in orice ocazie, la orice tinuta, fara sa necesite multe pregatiri. Tinutele de covor rosu sunt perfect completate de o cascada de bucle, iar daca vrei sa-ti prinzi un coc, intre timp, acesta va arata mult mai spectaculos.

Victoria Beckham, Jennifer Lopez si Kate Middleton au recurs recent la aceasta coafura, renuntand la parul drept, intins cu placa.

83844.jpg

Acest stil poate fi usor transformat, cu ajutorul unor suvite mai deschise sau bucle mai largi, iar la scurt timp poti reveni la forma si culoarea intiala, deci iata ca avem de-a face cu o alegere destul de versatila si convenabila pentru vedetele care sunt obligate sa vina mereu cu ceva nou in domeniul imaginii.

Pe de alta parte, acest stil poate foarte usor sa adauge cativa ani, daca nu este adoptat cu grija. Exemple sunt Angelina Jolie si Liz Hurley, care ar trebui sa mai schimbe ceva, daca vor ca imaginea lor sa aiba de castigat.

83841.jpg
Autor: Ioana Stanciulescu

Recomandari