6 sfaturi pentru a machia pielea bronzata

6 sfaturi pentru a machia pielea bronzata
  calendar_month        
Ai pielea acoperita cu un bronz superb?

Iata ce culori trebuie sa folosesti in machiaj si ce ruj iti pune in evidenta noua culoare.

1. Pune-ti in evidenta pielea bronzata

Pudra solara este ideala pentru a accentua pielea bronzata , fie ea satinata sau mata. Aplicarea corecta: introdu pensula in pudra, apui tamponeaza pe mana pentru a indeparta excedentul, incepe fardarea zonei T si urca spre ovraji.

2. Alege un blush bun

Alege un blush in functie de nuanta de bronz obtinuta, de la roz pal pana la piersicuta. Blush-ul se aplica la finalul machiajului, dupa pudra solara. Daca doresti sa-ti subtiezi fata, aplica blush de culoare inchisa pe obraji.

3. Lumina pentru ochi

Lumineaza-ti privirea cu farduri de pleoape stralucitoare. Opteaza pentru culori deschise (coral, roz pal, crem). Daca preferi culorile mai inchise, adauga in coltul intern al ochiului un fard deschis si stralucitor, pentru a accentua efectul de lumina.4. Rimelul waterproof indispensabil

Tot in ideea de a pune in evidenta pielea bronzata, opteaza pentru un rimel negru, care sa le dea genelor volum si alungire. Si pentru ca vara nu esti niciodata prea departe de o piscina sau de mare, fii pregatita cu un rimel rezistenta la apa. Rimelul aplicat pe deasupra genelor le confera acestora volum, iar cel aplicat pe sub gene le confera alungire.

5. Buze gurmande ca un fruct de vara

Foloseste un gloss stralucitor, in culori puternice: rosu, fucsia, ciocolata sau caisa. Cand sa ai curaj pentru aceste culori daca nu acum, cand pielea ta arata bronzata si frumoasa? Ia-ti un gloss de calitate, hranitor, caci buzele sunt uscate din cauza soarelui.

6. Ingrijeste-ti pielea

Vara, pielea bronzata: avem tendinta sa uitam ca, desi aparentele sunt bune, pielea sufera de fapt din cauza nisipului, sarii, soarelui. Aplica deci o crema hidratanta si un demachiant in fiecare zi. Alege un demachiant pentru pielea sensibila, fara fenoxietanol.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

O romantica incurabila...
  • person

    "cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. ( william shakespeare )"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right