Afla ce parfum ti se potriveste

Afla ce parfum ti se potriveste
  calendar_month        
Fiecare femeie are personalitatea ei si parfumul care o pune cel mai bine in valoare.

Este adevarat ca trebuie sa iti alegi parfumul si in functie de multe alte criterii, cum ar fi momentul zilei - parfum de zi sau de seara, sau ocazia respectiva.

Cu toate acestea, cel mai bun criteriu de a alege un parfum este personalitatea ta, modul tau de a fi.


Trendy Girl:Costes - by Hotel Costes

Un parfum la fel de memorabil si de sexy ca si Parisul, orasul unde a fost creat. Indraznet si seducator - o spune si ambalajul - sticluta rosie - este disponibil numai in editie limitata.

Romantic Girl:L'Interdit - by Givenchy

O aroma si o prezentare clasica pentru o femeie la fel de clasica. Poarta acest parfum si sigur iti vei aminti de Audrey Hepburn!
Fresh Girl:White Linen by Estee Lauder

Un alt parfum marca Lauder, care, asa cum o spune si denumirea, iti va adduce aminte de mirosul praspat al lenjeriei proaspat spalate!

Seductive Girl:J'adore by Christian Dior

Intr-o sticluta cu foarte multe curbe, extraordinar de feminina, acest parfum este dulce si floral. Astfel poti purta oriunde cu tine mirosul imbietor al unei gradini cu flori.
79076.jpg
Mysterious Girl: Sicily by Dolce and Gabbana

Un parfum dulce si exotic, intruchiparea perfecta a insoritei Sicilii. Se potriveste perfect unei femei misterioase, debordante de pasiune.

Jet-Set Girl:Beyond Paradise by Estee Lauder

Cu accentele sale de arome tropicale, Beyond Paradise te face sa te simti exact ca in vacanta, iar sticla te va duce cu gandul la un apus de soare din Tahiti.

Ultrafeminin:Vera Wang by Vera Wang

Un parfum ce poarta semnatura Vera Wang este inconfundabil. Feminin si sexy, iti da o senzatie foarte recomfortanta.

Sensual Girl: Issey Miyake by Issey Miyake

Se potriveste unei femei care stie sa isi puna in valoare senzualitate, fiind in acelasi timp o fire vesela si optimista.

Recomandari