Alexandru Abagiu makeup artist L'Oreal Paris la Cannes

Alexandru Abagiu makeup artist L'Oreal Paris la Cannes
  calendar_month        
Alexandru Abagiu face parte si anul acesta din echipa de makeup artisti L'Oreal la Cannes , unde se ocupa de machiajul ambasadoarelor L'Oreal Paris, al actritelor invitate si nominalizate si de cel al membrilor juriului.

Alexandru a stat de dimineata pana noaptea in cabinele de machiaj special amenajate la etajul 7 al hotelului Martinez.

O echipa fara cusur

La sedintele din fiecare dimineata se stabilesc tipurile de machiaj potrivite fiecarei vedete dar foarte multe dintre divele care calca pe covorul rosu au nevoie de machiaje diferite: unul pentru un interviu in timpul zilei pentru TV sau pentru revista, un altul pentru o seara speciala, fireste altul pentru covorul rosu si in fine ceva cu totul diferit pentru ultima seara a festivalului.

Pentru fiecare vedeta se face o fisa explicita in care sunt scrise toate caracteristicele fizice, culoarea ochilor, a parului si ce tipuri de machiaj i se vor face pentru a nu aparea machiata de doua ori la fel.

Evident, totul se face in prezenta stilistilor care hotarasc ce rochie arata mai bine pe covorul rosu si ce rochie la interviul televizat.56518.jpg
Andreea Esca la Cannes

Alexandru Abagiu a avut ocazia in aceste zile sa lucreze cu ambasadoarele L'Oreal Paris, printre care Eva Longoria, Evangeline Lilly, cu alte personalitati prezente la festival, cu membrii juriului, oameni din presa. A facut machiajele pentru Tim Burton pentru o petrecere privata.

Alexandru s-a ocupat si de machiajul Andreei Esca, in seara speciala. Vedeta stirilor Pro Tv s-a aflat pentru cateva zile la Cannes, cazata la hotelul celebritatilor si a pasit pe covorul rosu.

foto: L`Oreal Paris

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce fonduri europene aduce 2011?
  • person

    "despre fonduri europene nerambursabile"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right