Arome care se transforma in sentimente

Arome care se transforma in sentimente
  calendar_month        
Indiferent de parfumul pe care-l preferi, mirosul acestuia vine din uleiurile esentiale de fructe, flori si ierburi.

Iata lista cu cele mai folosite uleiuri esentiale din industria parfumului. Invata cum mirosurile iti influenteaza sau iti intensifica o stare sufleteasca.

Pelinul
Acest ulei esential folosit in fabricarea parfumurilor este originar din frunzele proaspete de pelin din Franta. Are un miros fresh, aromat de plante si contribuie la vindecare.

79860.jpg


Busuiocul
Daca ai impresia ca busuiocul este doar pentru gatit, mai gandeste-te. Frunzele si florile busuiocului, care este o planta tropicala cu originile in Asia si Africa, produc un astfel de ulei esential. Planta are un miros dulce care ajuta la eliberarea mintii celui care se da cu parfum cu ulei de busuioc.

Bergamota
Uleiul esential de bergamota vine dintr-un fruct citric care creste mai ales in Calabria, Italia. Mirosul este unul citric, usor floral si foarte fresh. Bergamota alina depresia si calmeaza anxietatea.

Lemnul de cedru Lemnul de cedru este folosit in special la parfumurile pentru barbati. Are un miros de fum si mosc care aduce acea caracteristica masculina si in acleasi timp intareste spiritualitatea purtatorului.

79859.jpgCuisoarele Esenta de cuisoare este una picanta si vine din muguri de flori uscate. Mirosul iti creeaza un feeling de confort si siguranta.


Iasomia Floarea nativa din China si India miroase exotic si dulce. Mirosul este asociat cu relaxarea si armonia.
Lavanda Mirosul dulce al florii de levantica te va destinde si iti va armoniza starea de spirit.

Rozmarinul Funzele si florile acestei plante dau uleiul esential de rozmarin. Mirosul lemnos te ajuta sa-ti limpezesti gandurile si-ti stimuleaza mintea.

Ylang-Ylang
Floarea de ylang-ylang vine din Asia si are o mireasca dulce-exotica. Aroma este una senzuala si linistitoare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ultima saptamana de reduceri la Musette
  • person

    "va invit la un cocktail de gandulete"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right