Bronz uniform, piele protejata

Bronz uniform, piele protejata
  calendar_month        
Este cald, ne facem planuri de vacanta, cumparam bilete pentru locuri exotice. Dintre bagaje nu au cum sa lipseasca cremele si lotiunile pentru plaja.

Ce anume iti trebuie?
- ceva usor de aplicat - un spray este perfect, se intinde usor si uniform;
- ceva estetic - nu ai vrea sa ramai cu urme albe pe corp de la crema care nu a intrat inca in piele, si nici sa stralucesti ca o beteala de Craciun nu prea merge;
- ceva confortabil - ce bine ar fi daca nu s-ar simti dupa aplicare tot corpul lipicios si daca nu ar ramane pe tine fiecare forisor de praf purtat de vant!

78614.jpgToate aceste aspecte au fost luate in calcul de Garnier Ambre Solaire cand a lansat noile produse ce te protejeaza de efectele nocive ale expunerii la soare: Ambre Solaire Clear Protect, spray protector transparent, 100% non-gras.

Produsele protejeaza eficient pielea impotriva razelor UVA si UVB, formula lor avand la baza un filtru performant brevetat Ambre Solaire, Mexoryl SX - ce confera 100% protectie. Bine protejata, pielea este in acelasi timp si foarte bine hidratata, datorita extractului de Cactus Nutriflavone si Vitaminei E pure.


Pentru primele zile la soare, cand protectia naturala a pielii tale este mai redusa, foloseste Ambre Solaire Clear Protect Spray IP 20 - vei fi protejata de arsurile solare si te vei bronza frumos...
Pret : 36, 47 lei

78613.jpgDupa cateva zile de plaja si protectie ridicata poti folosi cu incredere Ambre Solaire Clear Protect Spray IP 10. Si bronzul tau va deveni si mai intens, de invidiat...
Pret : 29, 75 leiNu uita! Dupa ce l-ai folosit pentru tine gandeste-te si la prietenul tau. Nu va avea motiv sa protesteze, tinand cont de faptul ca spray-ul nu este nici stralucitor, nici gras. Ne vedem la mare!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Seductie...
  • person

    ""nu vreau decat un colt de cer sa cada pe pamant...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right