Cannes 2012: cele mai frumoase machiaje si coafuri

Cannes 2012: cele mai frumoase machiaje si coafuri
  calendar_month        
Ca in fiecare an, pe langa rochiile superbe , admiram si machiajele si coafurile perfecte ale vedetelor prezente pe covorul rosu la Festivalul de film de la Cannes.

Anul acesta, discretia pare sa fie cuvantul de ordine in materie de machiaj si coafura, intrucat o mare parte dintre vedetele prezente au avut machiaje naturale, in nuante nude si parul prins in cocuri sofisticate.
Sa nu uitam ca si anul acesta, pentru a cincisprezecea oara, L'Oreal Paris este makeup artist oficial al festivalului si pentru a saptea oara, Alexandru Abagiu este prezent in backstage-ul acestui festival.

Iata care au fost cateva dintre cele mai frumoase machiaje si coafuri din primele doua zile ale Festivalului de film de la Cannes:85015.jpg


Diane Kruger
La deschiderea ceremoniei, delicata Diane Kruger a avut parul prins intr-un coc in forma de funda, simplu si extrem de elegant.

Un machiaj discret, in nuante diafane de bej in zona ochilor, putin blush pe pometi si buzele intr-o nuanta naturala i-au accentuat divei finetea trasaturilor.85013.jpg


Freida Pinto
Freida Pinto a ales sa-si evidentieze ochii printr-un machiaj smoky si buzele printr-o nuanta naturala glossy.

La capitolul coafura, Freida a avut parul strans intr-un coc lejer, cu bretonul intr-o parte. Simplu si de efect!85014.jpg


Eva Longoria
In prima zi a Festivalului, cea in care a avut cea mai spectaculoasa rochie, Eva Longoria a avut parul strans intr-un coc simplu, smoky eyes si buzele intr-o nuanta nude.57645.jpg


Jane Fonda
Jane Fonda, care arata uluitor la cei 74 de ani ai sai, a aparut cu un machiaj smoky eyes care ii scotea in evidenta culoare superba a ochilor si buze usor conturate in nuanta metalica a rochiei.

Coafura cu volum i-a completat look-ul elegant.85016.jpg


Fan BingBing
Delicata, Fan BingBing, a avut un coc sofisticat, in forma de funda impletita, ochii subliniati cu ajutorul unui eyeliner si buzele in nuanta usor orange.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

.....
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right