Ce pacate de beauty faci?

Ce pacate de beauty faci?
  calendar_month        
Cu ce pacatuiesti in ritualul zilnic de frumusete? Iata lista a opt pacate de beauty si cum le poti evita.

1. Sprancene foarte pensate. Acest lucru este o epidemie mai ales in cazul femeilor mai in varsta, dar au fost lovite si un numar considerabil de tinere. Lasa penseta jos, sprancenele a la Pamela Anderson pe cand juca in Baywatch trebuie sa ramana in anii '90.

2. Culori din anii '80. Rujul roz intens si stralucitor face parte din filmele cu adolescenti si nu trebuie sa fie gasit in borseta ta de make-up. Daca vrei sa te joci cu nuantele indraznete, sari peste partea cu stralucirea.

3. Obraji de clovn. Cercurile roz din obrajii tai te fac sa pari ca te-ai jucat cu machiajul mamei tale. Foloseste un blush crema transparent si intinde-l cu miscari circulare.

4. Eyeliner curgator. De-a lungul zilei, pleoapele tale devin grase iar linerul se poate misca. Folosete mai bine eyeliner waterproof.

79835.jpg5. Fond de ten incarcat. In anii '90, intr-adevar era la moda fata mata, dar acum suntem in 2008. Inca sunt multe femei care folosesc o cantitate prea mare de fond de ten iar fata lor arata foarte incarcata. De-a lungul zilei, fata devine uleioasa iar fondul de ten se strange in tot felul de cercuri inestetice. Opteaza pentru un fond de ten lichid si lustruieste cu un burete zona din jurul barbiei pentru a evita crearea cercurilor.


6. Fata uscata de la prea multa pudra. Tuturor ne e frica ca fata sa ne luceasca si de aceea avem tendinta de a pune multa pudra. E bine de stiut ca putina stralucire te va face sa arati tanara si sanatoasa. Aplica pudra doar pe zona T, iar de-a lungul zilei foloseste o sugativa pentru a indeparta uleiul in exces.

79834.jpg7. Prea mult luciu. Foloseste cosmetice care confera stralucire doar pentru maxim trei zone ale fetei: osul din dreptul sprancenelor, buze si partea superioara a osului obrajilor. Atat.

8. Gene incarcate de mascara. Trendul in machiaj presupune noi lungimi, grosimi si cantitati de mascara folosite pentru gene. Pastreaza-ti genele naturale, cu un singur strat de mascara si doar un al doilea strat pe colturile exterioare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului
  • person

    "dragostea este ca un zimbet , niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right