Ce spun sprancenele despre tine? 8 exemple de la vedete!

Ce spun sprancenele despre tine? 8 exemple de la vedete!
  calendar_month        
Sprancenele schimba total aspectul unei fete, chiar mai mult decat o face machiajul. Iar forma sprancenelor poate fi o fereastra catre suflet, sau cel putin catre stilul unei femei.Iata ce dezvaluie sprancenele despre tine, cu exemplificari pe vedete!
Brooke Shields

81842.jpgNe bucuram ca exista Brooke Shields si sprancenele ei groase. Mai multe femei ar trebui sa isi poarte formele naturale cu atata incredere! Totusi, daca sprancenele ei ar fi un pic mai arcuite, dar la fel de groase, fata ei ar arata mult mai tanara.

Michelle Obama

81845.jpgIn stilul doamnei Obama se poate citi inteligenta si increderea. Dar nu-i asa ca arcuirea sprancenelor ei parca spune: ?Nu vrei sa te pui cu mine?? Presupuenm ca Sasha, Malia si Barack au vazut puterea sprancenelor ei cu cateva ocazii!

Pamela Anderson

81843.jpgPam a avut dintotdeauna sprancene foarte subtiri, de pin-up girl. Ele nu se potrivesc oricui, insa pe Pamela nu ne-o putem imagina altfel. Experta in sprancene, Anastasia, spune ca forma acestora transmite un sentiment de neinfricare.

Kim Kardashian

81844.jpgSprancenele lui Kim sunt perfecte si calculate. Anastasia spune ca acest look transmite siguranta si incredere, dar si o atitudine sexy. Aceasta este o spranceana a puterii. E genul de femeie care e intotdeauna ca scoasa din cutie.

Megan Fox

81840.jpgAcestea sunt sprancene de vedeta. Anastasia le descrie ca fiind sexy si feminine, dar necesita si foarta multa munca de intretinere. Acest gen de femeie e dispusa sa plateasca oricat pentru aspectul sau.

Jennifer Lopez

81841.jpgApriga: asta imi vine in minte cand o privesc pe J Lo. Sprancenele se potrivesc perfect cu fata ei, iar culoarea se potriveste perfect cu parul vedetei. Aceasta este o femeie orientata spre detalii.

Halle Berry

56629.jpgArcuirea perfecta a sprancenelor ma duce cu gandul la o femeie misterioasa si si un pic rautacioasa? in sensul bun. Halle, aceste sprancene sutn perfecte!

Gwyneth Paltrow

81839.jpgAcesta este un caz de sprancene camuflate. Au nevoie de o vopsire. Sprancenele incadreaza fata, deci daca de-abia se vad, trasaturile se estompeaza. Desi, pe de alta parte, ele ii confera lui Gwyneth un look foarte natural, bland si elegant.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Emo
  • person

    ""murim cate putin in fiecare zi,trebuie sa ne obisnuim cu asta"emile zola"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right