Ce trebuie sa stii despre cosmeticele bio

Ce trebuie sa stii despre cosmeticele bio
  calendar_month        
Fugim de conservantii din alimente asa ca de ce nu ne-am feri si de cele din produsele cosmetice. Conservantii chimici pot cauza o varietate de probleme de la iritatii sau eczeme pana la mancarimi si alergii. In plus, cocktailul de chimicale poate fi cancerigen, toxic si iti poate perturba activitatea hormonala.

Cosmeticele bio contin conservanti naturali, antioxidanti si anti-iritanti din plante, iar uleiurile esentiale sunt folosite pentru aroma si tratament.

Produsele sau ingredientele continute nu sunt testate pe animale.

Folosirea chimicalelor este limitata sau evitata in totalitate, mai ales ca unele dintre ele pot fi absorbite si pot ajunge in vasele de sange.

Companiile incearca sa foloseasca metode traditionale de producere a produselor.

Iata cateva branduri de cosmetice bio:

Boscia este un brand japonez care nu contine conservanti si include unele dintre cele mai eficiente plante folosite in produsele anti-aging si de curatare a tenului.
Produsele L'Occitane sunt originare din Proventa, o regiune din Franta, iar principalele ingrediente folosite sunt lavanda, cunoscuta pentru proprietatile calmante, untul de shea, un tratament universal pentru piele, migdala, un ingredient nutrivit, mierea si lamaia de Sicilia.

Neom foloseste ingrediente organice pure dar si ingrediente speciale de lux, vitamine, antioxidanti si omega 3, 6 si 9, iar parfumul este dat de uleiurile esentiale.

BareFoot Botanicals creeaza o adevarata mancare pentru piele prin combinarea uleiurilor esentiale cu extractele din plante. Compania se bazeaza pe vechea medicina naturala, intelepciunea homeopatica si efectul curativ al extractelor de plante.

Nvey Eco este un brand australian de machiaj eco care isi alege cu atentie ingredientele folosite. Printre acestea se numara ceara naturala, uleiul de jojoba , musetelul si vitamine ca A, E si C. De acum poti apela cu incredere la farduri, fonduri de ten sau rujuri, fara a te ingrijora ca nu vei fi eco-friendly.

Cosmeticele bio au inceput sa se gaseasca mai peste tot prin mall-uri, farmacii, plafaruri sau parfumerii. Folosirea cosmeticelor bio este o tendinta fireasca a consumatorilor de a trai intr-un mediu sanatos respectand natura.

Recomandari