Ce zici de genele couture?

Ce zici de genele couture?
  calendar_month        
Brandul japonez Shu Uemura a produs aproape toate tipurile de gene false posibile. Colectia Couture realizata in colaborare cu designerii Victor & Rolf, este, fara gres, cea care a ridicat cele mai multe discutii in comunitatile de fashion.

Viktor & Rolf au realizat 3 perechi de gene inspirate din ultimile lor colectii. Acestea sunt facute de mana si sunt adevarate accesorii artistice. Fie ca alegi genele care aduc a aripioare, cele cu mult volum sau cele din romburi aurii, fii sigura ca vei obtine un look teatral de zile mari.

Un clipit obisnuit nu va mai fi la fel, daca te hotarasti sa dai 95 $, atat cat costa minunatele gene.

Daca ti se par prea scumpe atunci trebuie sa stii ca exista si unele mai ieftine, cam la 30 $, din colectie Tokyo Lash Bar. Diversitatea e mare. Poti opta pentru gene cu paiete, cu bijuterii, cu fire de par in doua culori, cu pene sau chiar cu dantela.
80129.jpgAr mai fi si colectia de gene cu efecte speciale care-ti accentueaza ochii. Acestea folosesc cristale si alterneaza lungimea si culorile firelor de par din gene.

Shu Emura este un make-up artist foarte bun, fondatorul companiei de cosmetice cu acelasi nume. Emura este inspirat de arta, natura si stiinta, si a ridicat machiajul la rang de arta.

Shu Emura crede ca genele false sunt o extensie a stilului personal care se shimba odata cu garderoba. De-a lungul anilor, Shu Emura a devenit o adevarata autoritate in gene false, dezvoltand o mare varietate de designuri si stiluri, de la gene care le imita iumitor pe cele naturale pana la cele teatrale si indraznete.
Recomandari