Cele mai hot truse de rujuri

Cele mai hot truse de rujuri
  calendar_month        
De putine ori ne multumim doar cu o nuanta de ruj.

Pentru a rezolva acest capriciu, companiile de cosmetice au lansat palete de rujuri.

In afara de faptul ca ai mai multe culori in aceiasi trusa, un alt lucru minunat cu aceste palete este ca iti poti crea propria nuanta de ruj prin amestecarea culorilor.Iata cele mai hot truse de rujuri:


55892.jpg

Sa incepem cuLevres Signess, o paleta in editie limitata de la Chanel ce cuprinde sase nuante de ruj in culori de la roz pal pana la rosu pasional. Rujurile sunt asezate in forma celor doua litere C, reprezentative pentru brandul Chanel.

80558.jpg


O alta paleta de trei rujuri tocmai buna de pus in poseta este si Lip Brilliance de la Smashbox. Pe langa cele trei nuante de ruj create sa reziste timp indelungat, trusa include si o oglinjoara si o pensula cu doua varfuri pentru a aplica nuantele deschise cat si cele inchise fara a le amesteca.

80559.jpgO paleta vorbitoarea care te va ghida in aplicarea corecta a rujului este Paint your Put Red A¢AA€AA" The Talking Palette de la Stila. Pe langa cele trei nuante de ruj , paleta contine si o baza de ruj, care te va ajuta sa creezi o suprafata neteda tocmai buna pentru aplicarea corecta a rujului.

80560.jpgO paleta care-ti ofera posibilitatea realizarii atat unui look mat dar si a unui stralucitor este Maquillage Crystallizing Lip Compact de la Shiseido. Cu cele patru nuante vei putea realiza patru efecte: luminos, mat cu o culoare intensa, lucios sau stralucitor.

80561.jpgEstee Lauder ofera o mini valiza World Traveler Lip Case ce contine patru nuante intense de ruj care rexista timp indelungat si care-ti ofera hidratare pentru ore bune.

Recomandari