Charlize Theron alaturi de Marilyn Monroe, pentru Dior

Charlize Theron alaturi de Marilyn Monroe, pentru Dior
  calendar_month        
Charlize Theron, imaginea parfumului J`Adore de la Dior , a aparut intr-un spot publicitar inedit alaturi de trei dintre fashion iconurile secolului XX: Marilyn Monroe, Grace Kelly si Marlene Dietrich.

Este adevarat ca imaginea celor trei dive a fost proiectata cu ajutorul computerului, insa ideea in sine este cea care a impresionat.

Scenariul este unul destul de simplu, dar totusi spectaculos: Charlize este in intarziere la o prezentare de moda si urca in graba pe treptele Salii Oglinzilor din Versailles. In culisele prezentarii, sunt zeci de modele, hair stilisti, make-up artisti si toata "armata" de specialisti care roieste si se afla in spatele frumusetii manechinelor. Charlize Theron reuseste sa se strecoare printre toti acestia si se intalneste cu Marilyn Monroe, Grace Kelly si Marlene Dietrich pe care le saluta, dupa care intra pe catwalk imbracata intr-o rochie Dior, stralucitoare.

83395.jpgReclama a fost filmata de faimosul regizor Jean Jacques Annaud, cel care s-a ocupat si de flmul "7 ani in Tibet".

Charlize Theron a declarat, la finalul filmarilor, ca experienta pe care a trait-o in acele cateva ore in palatul lui Ludovic al XIV-lea, a fost una dintre cele mai fantastice, pline de farmec si memorabile din viata ei.

Spotul publicitar celebreaza noua versiune a parfumului Dior J`adore care a fost lansat, pentru prima oara, in anul 1999. Cei de la Dior continua sa produca parfumul floral si il promoveaza astfel incat sa defineasca tot mai mult celebrul brand.

Vezi aici spotul publicitar Dior J`adore:

DIOR J ADORE pe video.ele.ro


Cele trei dive reinviate de catre Dior:


Marilyn Monroe
83396.jpg


Una dintre cele mai frumoase si cunoscute blonde din toate timpurile, Marilyn Monroe este recunoscuta pentru ascensiunea sa rapida in lumea show-bizului. Marilyn a jucat in nenumarate filme produse de 20th Century Fox, devenind astfel celebra in toata lumea.


Grace Kelly
57146.jpg


Dupa casatoria cu Rainer al III-lea de Monaco, frumoasa Grace a renuntat in totalitate la cariera cinematografica si s-a dedicat in intregime vietii de familie.

Grace Kelly a lucrat, la inceputul carierei sale, ca fotomodel, dupa care a debutat pe Brodway, in anul 1949. Ca si roluri cunoscute, blonda a jucat in productii precum: "High Society" (1956) si "Dial M from Murder" (1954).

Marlene Dietrich
83397.jpg

Cantareata si actrita Marlene Dietrich este prima actrita germana care a ajuns celebra la Hollywood. Marlene Dietrich a fost la inceputul carierei sale cantareata de cabaret, fata din cor si actrita in filme germane. Incepand cu anii `30, frumoasa artista a devenit stea la Hollywood si apoi interpreta de muzica internationala, fiind unul dintre idolii secolului 20.


Autor: Ana-Maria Dragota

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum fac
  • person

    ""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right