Cosmetice 2 in 1

Cosmetice 2 in 1
  calendar_month        
Iata cateva produse cosmetice clasice care pot fi intrebuintate in mai multe scopuri.

Lotiunea de maini ajuta la hidratarea si catifelarea pielii uscate , nu doar pe maini, coate dar si pe umeri. O alta modalitate de a folosi lotiunea de maini este ca produs cosmetic impotriva incretirii parului. Aplica putina lotiune pe parul rebel. Indredientele hidratante din lotiune vor netezi parul, facandu-l sa straluceasca.

Balsamul de buze remediaza problemele buzelor prea uscate sau crapate si pregateste buzele pentru aplicarea rujului. Trebuie sa stii ca balsamul de buze poate fi folosit si drept crema pentru cuticule dar si pentru a calma pielea foarte uscata ca cea din jurul nasului sau cea a obrajilor. Pentru a inmuia cuticulele aplica cu incredere balsam de buze.

Parfumul il folosesti pentru a-ti inmiresma pielea si hainele, dar daca pui cateva picaturi de parfum intr-o sticla cu apa distilata, il poti folosi si pentru par. Daca preferi un miros mai pregnant, parfumeaza-ti peria de par si periaza-ti usor parul.
Pila de unghii te ajuta sa-ti definesti forma unghiilor si sa le netezesti marginile. Folosindu-te de pila poti scapa de bataturile din palme. Foloseste o pila cu pilitura de marime medie si exfoliaza-ti cu blandete pielea moarta.

Balsamul de par hidrateaza si face parul usor de coafat. Cand te epilezi cu aparatul de ras, poti folosi cu incredere balsamul de par pentru a inmuia parul de pe picioare, subrat sau zona bikinilor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tu, Doamne
  • person

    ""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right