Cosmetice inovatoare

Cosmetice inovatoare
  calendar_month        
Companiile de cosmetice incep sa scoata pe piata linii de produse farmaceutice pe care femeile sa le foloseasca inainte si dupa tratamentele dermatologice. Doctorii si chimistii din laboratoarele de cosmetice fac noi si noi retete de produse si le testeaza la nesfarsit ingredientele.

Rezultatele sunt: un antiperspirant care sterge orice urma de miros corporal atunci cand acesta apare, un laser cu care iti epilezi parul nedorit si alte cateva.

Linia medicala de cosmetice de la Clinique

Atunci cand te pregatesti dar si dupa tratamente cum ar fi microdermoabraziunea , peelingul chimic sau epilarea cu laser ai nevoie de produse care sa nu-ti irite sau infecteze pielea. Linia medicala de cosmetice de la Clinique contine probiotice, niste bacterii numite lactobacillus care ajuta la producerea de proteine si lipide care activeaza reinnoirea celulara si peptide care dizolva bacteriile rele care pot cauza infectii.

Epileaza-te cu laser chiar la tine acasa cu Tria

Acest aparat este facut din aceeiasi oameni de stiinta care au inventat laserul profesional de indepartare a parului nedorit. Prin Tria tehnologia se simplifica. Tu doar trebuie sa pornesti aparatul la cel mai mare nivel de energie pe care tu il suporti (intr-adevar doar putin). In 8 sedinte daca ai tenul inchis firul de par se va subtia si se va deschide la culoare, iar daca ai tenul deschis epilarea va fi completa si permanenta.80459.jpgVivite Vibrance Therapy de la Allergan

Pana acum eliminarea petelor maronii se facea printr-o vizita la doctor. Hidrochinona era cosiderat cel mai eficient ingredient de albire a pielii, element ce s-a dovedit a duce la cancer de piele. Produsul Vibrance Therapy contine dihidroxibenzen care estompeaza hiperpigmentarile pielii oprind enzima care produce pigmentarea in exces. In plus, antioxidantii ca extractul de strugure si de soia si ingredientele antiinflamatoare cum ar fi ceaiul verde, reduc producerea hiperpigmentarii. Acidul glicolic si retinolul sterg petele vizibile.

80458.jpg


Antiperspirantul minune

Solutia standard pentru un astfel de produs este de a combina un antiperspirant, pentru a face ca pielea sa nu mai produca transpiratie cu un parfum , care sa mascheze mirosul. Acest lucru se intampla pentru cateva ore, dar la sfarsitul zilei tot se simte un miros dubios. Se pare ca Secret Flawless de la Procter&Gamble absoarbe moleculele de miros, imediat ce acestea se formeaza si le inlocuieste cu o micuta picatura de parfum.

Recomandari