Cum ne conturam niste sprancene frumoase

Cum ne conturam niste sprancene frumoase
  calendar_month        
Cum arata sprancenele perfecte?

Sprancenele trebuie in primul rand sa se potrivesca formelor si proportiilor fetei. Nu stim daca regulile de mai jos au fost instituite de maestrii esteticii trupului perfect - sculptorii greci - ci stim doar ca sunt "regulile" constructiei unei sprancene frumoase:

spranceana trebuie sa fie arcuita cat sa "intre" irisul sub ea, cu alte cuvinte, de la marginea inferioara a arcului sprancenei pana la pleoapa superioara trebie sa avem o distanta egala cu diametrul irisului;

ele trebuie sa aiba o linie usor ascendenta asfel incat coltul de la radacina nasului sa fie cu foarte putin mai jos decat varful sprancenei(in unele cazuri ele se pot afla la acelasi nivel);

pentru o proportionare perfecta a sprancenelor, ele trebuie impartite in trei parti egale ca lungime: primele doua, cea mai apropiata de radacina nasului si partea centrala trebuie sa aiba o linie ascendenta si o latime egala; ultima parte este cea care coboara si are o latime care se micsoreaza treptat pana la construirea ascutita a varfului sprancenei;

grosimea sprancenei se stabileste in functie de desimea si calitatea firelor;

sprancenele trebuie sa inceapa din dreptul liniei imaginare A, care urca din lateralul nasului spre coltul interior al ochiului, in sus spre spranceana si trebuie sa se termine acolo unde linia imaginara C, care porneste din lateralul nasului si urca spre coltul exterior al ochiului, intalneste coada sprancenei: mai scurte sprancenele par neterminate si neingrijite, mai lungi va cobora arcada si va creaza o mina trista. Linia imaginara B care porneste din exteriorul narii, urca prin exteriorul irisului si intalneste spranceana - iti arata locul unde aceasta trebuie sa fie cea mai inalta (arcuita)

De asemenea este obligatoriu ca sprancenele sa fie simetrice si sa aiba o culoare cat mai naturala, potrivita cu nuanta parului.
Pentru ca sprancenele negre imbatranesc si aspresc trasaturile fetei, brunetele trebuie sa-si vopseasca sprancenele intr-o nuanta - doua mai deschise dacat culoarea parului (saten inchis, saten mediu).

In cazul blondelor, sprancenele prea deschise la culoare nu ajuta deloc la construirea unei fizionomii atractive de aceea ele trebuie vopsite intr-o nuanta, maxim doua mai inchise decat culoarea parului (saten deschis sau blond inchis).

Roscatele, impotriva practicilor cosmeticienelor de cartier care vopsesc sprancele cu pigmenti din vopseaua de par a clientelor, nu trebuie sa isi vopseasca sprancenele in culoarea parului, pentru ca nu vreti sa aveti deasupra ochilor doua "stresini de pitic" asa cum arata sprancenele roscate; alegeti o nuanta de saten mediu, usor ciocolatiu care va pune in evidenta mai bine orice culoare de ochi.

ATENTIE! Pensatul sau vopsitul nu este obligatoriu daca ai sprancene frumos arcuite, proportionate si nu ai nimic sa le reprosezi. Astazi, multe fete pun mana pe penseta doar pentru ca si prietenele lor o fac! Cea mai mare greseala a noastra este ca ne pensam prea mult si prea des.

Dar daca, tot incercand sa le modificam, le stricam si sprancenele nu isi mai revin? Forma neclara sau lipsa totala ori partiala a sprancenelor ne schimba armonia fetei si ne adauga cativa ani buni pe fata! Sunt multe cazuri cand sprancenele cresc neregulat, sunt intrerupte sau alteori lipsesc aproape integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare.Ce se poate face?

Machiajul de lunga durata poate rezolva o astfel de problema. Avand la dispozitie o gama de culori create pentru sprancene si cu o tehnica speciala ce reproduce firul de par al sprancenei, aceasta va capata forma initiala sau una noua dorita.

Ce este machiajul de lunga durata (semipermanent)?

79242.jpgEste o metoda de de colorare a pielii prin tatuare, cu pigmenti naturali care se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioada de timp determinata, dupa care in decurs de 3-5 ani se elimina prin procesul natural de inoire a pielii.

Machiajul de lunga durata le da sprancenelor sansa sa se "odihneasca" cativa ani, timp in care au ocazia sa se repare. Noile sprancene chiar va vor ghida cum sa va pensati, transformandu-se intr-un adevarat sablon. Tot ce va ramane de facut este doar sa pensati ce este in afara noului machiaj obtinut.

Cand au sprancenele nevoie de un machiaj de lunga durata?

Cand au devenit prea rare sau forma lor nu mai este cea pe care ti-o doresti;
Cand sunt prea deschise la culoare sau foarte putin vizibile;
Cand sunt inegale sau au parti care lipsesc;
Cand au fost pierdute integral;
Cand sunt brazdate de semne sau cicatrici;
Cand te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare zi;
Cand nu mai ai timp, nici rabdare, ori ai inaintat in varsta;
Cand esti sportiva, proaspata mamica sau doar foarte ocupata;
Cand vrei sa arati bine de dimineata devreme pana seara tarziu.

Detalii pe www.blooms.ro
tel. 0788.600.100 sau 0740.050.501


Sursa: Blooms Beauty

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tic, tac
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right