Cum sa ai ochi de pisica

Cum sa ai ochi de pisica
  calendar_month        
De-a lungul anilor, tendintele in machiaj nu s-au schimbat foarte drastic de la un sezon la altul. Machiajul de zi a fost dintotdeauna minimal si nude iar smokey eyes l-a dominat pe cel de seara.
Dar lucrurile se schimba usor si smokey eyes si cat eyes incep sa iasa la lumina zilei.
Folosim eyelinerul lichid de ceva timp pentru a sublinia ochii cu o linie subtire, pentru a face ca ochii sa arata mai mari si genele mai groase. Noua moda este cea data de cat woman.

Cand vine vorba de ochii de pisica, incearca sa stergi din minte imaginea iconica, deliberat groteasca, a cantaretei Amy Winehouse. Ideea este sa ai o privire de pisicuta, folosind eyelinerul. Achizitioneaza unul care sa se usuce repede.

Ochii de pisica nu sunt numai pentru cele tinere dintre voi, caci acest machiaj iti da iluzia de anti-aging. O linie groasa chiar la coltul exterior al ochiului iti va face ochii sa para mai ridicati.

Aplicarea eyelinerului lichid cere pricepere, asa ca atunci cand ai timp liber, joaca-te putin cu el pana ajungi sa-l aplici cum trebuie.

Incepe prin a-ti sprijini cotul de o suprafata stabila, iar cu cealalta mana trage de partea laterala a ochiului. Incepe de la coltul exterior al ochiului, si traseaza o linie continua si dreapta pe pleoapa superioara.
80252.jpg

Daca vrei o linie mai groasa, traseaz-o deasupra celei deja exisntente. Daca nu ai folosit eyeliner lichid pana acum, ori cumpara unul cu o consistenta cremoasa ori unul cu o pensula cu un stilou pe care-l poti umple cu eyeliner lichid si cu care vei putea aplica usor produsul.

Efectul felin se poate observa cu usurinta mai ales daca nu te dai cu fard pe pleoape. Inainte de aplicarea eyelinerului e bine sa te dai cu o baza de machiaj pentru a acoperi imperfectiunile. Pe langa aceasta e bine sa folosesti si rimel si sa ai sprancenele bine pensate.

Look-ul felin traditional este acompaniat de buze intr-un rosu aprins, dar varianta moderna merge pe buze nude.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Stiloul
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right