Cum sa avem gene perfecte

Cum sa avem gene perfecte
  calendar_month        
Adica uniform rimelate, bine separate, cu mult volum, alungite si de un negru intens, pentru ca aceasta este tendinta. Vrei si tu? Citeste in continuare si te vom invata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi.

Cand aplici mascara, foloseste o oglinda care mareste, pentru a vedea orice mic detaliu. Incepe cu machiajul genelor de pe pleoapa superioara, cu genele din mijlocul pleoapei. Apoi aplica mascara pe genele din unghiul extern al ochilor si finalizeaza cu cele din coltul extern. Pentru o aplicare corecta si rapida, tine capul usor pe spate si priveste in jos. Apoi, aplica mascara pe dedesubtul genelor superioare. Astfel, vei ridica genele si le vei curba cu ajutorul periutei.

78352.jpg

Iti recomandam un noul Maybelline New York - XXL Intense care ofera volum si alungire fara a crea impresia de gene false, care nu incarca si nici nu liperste genele. In plus, formula sa contine un complex protector impotriva factorilor externi pe baza de Provitamina B5 si ceramida cu proprietati reparatoare. Pret: 29,99 lei


Vrei ca ochii tai sa para mai mari?
Este foarte simplu. Trebuie doar sa aplici mascara si pe genele de jos. Dar nu incerca acest lucru daca ochii tai sunt obositi. Pentru ca vei scoate si mai mult in evidenta cearcanele si pungile de sub ochi.

Sigur ti s-a intamplat, macar o data, sa aplici o cantitate prea mare de mascara si sa compromiti astfel tot make-up-ul ochilor. Cum sa salvezi machiajul pleoapelor? Tine un servetel intre genele de sus si cele de jos si clipeste de cateva ori. Aceasta operatiune trebuie facuta inainte ca mascara sa se usuce. Daca este deja bine fixata pe gene, trebuie sa demachiezi bine ochii si sa o iei de la capat.

Ai gene prea lungi si de fiecare data cand le rimelezi te alegi cu cornite pe pleoape? In primul rand, nu misca pleoapele decat dupa ce mascara s-a uscat. Daca totusi ai reusit sa pictezi cateva puncte, sterge-le cu un betisor cu vata. Merge repede doar daca ai mascara waterproof. Daca este mai rezistenta incearca sa acoperi punctele cu fond de ten.

Pentru a incarca periuta cu mascara, nu o introduce in tub prea des. Este suficient sa faci cateva miscari circulare, sa rotesti periuta in tub fara a introduce prea mult aer. El este vinovat cand mascara se usuca prea repede.

Chiar daca nu se strica, nu folosi un tub de mascara mai mult de trei luni. Se pot aduna diferite bacterii care fac rau ochilor. Pentru a nu avea probleme, nu imprumuta mascara prietenelor tale si nu accepta sa folosesti un produs testat de altcineva.Trucuri :

Aplica mascara de la radacina pena la varf, miscand periuta in zig-zag, pentru a separa cat mai bine genele.

Periuta s-a incarcat cu prea mult produs? Sterge-o cu un servetel, incepand de la baza ei catre varf. Dar ai grija! Alege un servetel care sa nu lase scame.

Pentru ca genele din coltul exterior al ochilor sunt mai lungi, trebuie sa le curbezi mai tare si sa le disciplinezi. Iar daca nu esti adepta look-ului natural, poti aplica mascara in doua straturi.

Recomandari