Cum sa obtii un machiaj perfect

Cum sa obtii un machiaj perfect
  calendar_month        
Oare cum o fi...

Sa te trezesti dimineata si sa arati impecabil?
Sa mergi la sala fara sa ti se strice machiajul?
Sa ramai cu machiajul intact dupa ploaie sau la plaja?
Sa scapi de rutina zilnica a machiajului?
Sa ai o forma perfecta a ochilor, buzelor sau sprancenelor?

Ce este machiajul semi-permanent?

Machiajul semipermanent se realizeaza printr-o tehnica speciala de pigmentare a pielii prin tatuare in straturile superioare ale pielii.
Este vorba de o pigmentare de lunga durata (3-5 ani), realizata cu pigmenti naturali, care, prin procesul natural de regenerare a pielii, se elimina uniform, pana la disparitia completa. Procedura nu este dureroasa si nu are efecte secundare. Se realizeaza de regula intr-o sedinta, uneori in 2, in functie de structura pielii.

Avantajele machiajului semi-permanent:


Este un "inventator de timp" si un "salvator de bani": nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp, dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj: urmele lasate pe pahare, conturul care se intinde, buzele colorate inegal, rimelul care curge la sauna, conturul cu tus greu de realizat dimineata, fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea !Sprancenele

Este cea mai buna solutie in cazul in care ai sprancene neregulate, intrerupte, foarte rare. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare.

Buzele

Au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand un simbol al senzualitatii si frumusetii. Putem redefini impreuna forma, marimea si culoarea buzelor, putem ascunde iregularitati si putem alege dintr-o gama de 12 nuante de culori.

Conturul ochilor

Pentru a intensifica expresivitatea privirii putem intensifica doar radacina genelor ori putem desena un contur fin, delicat, sau mai pronuntat, dupa preferinte, dupa forma fetei si a ochilor. Ulterior nu vei mai avea nevoie de dermatograf ori tus de pleoape.

DACA...

Dimineata nu mai ai destul timp sau rabdare sa te machiezi,
Ai tenul sensibil sau esti alergica la machiaje,
Nu vrei sa mai ai grija permanenta a machiajului,
Machiajul iti este indispensabil,
Porti ochelari sau esti tanara mamica,
Iti doresti sa arati bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme,
Ai nevoie de redefinirea sprancenelor sau de o proportionare a buzelor,

ATUNCI machiajul semi-permanent este solutia recomandata de noi pentru a sublinia frumusetea naturala sau pentru a retusa micile imperfectiuni.

Detalii:
Blooms Beauty - 0788.600.100
www.blooms.ro


Sursa: Blooms Beauty

Recomandari