Cum sa porti cel mai seducator trend din toamna 2012: machiajul cat eye!

Cum sa porti cel mai seducator trend din toamna 2012: machiajul cat eye!
  calendar_month        
Machiajul cat eye innobileaza ochii si iti confera un aer chic, retro, senzual, misterios, atragator si sexy. Trebuie doar sa te gandesti la ochii de felina ai Angelinei Jolie si iti vei da seama cat de fermecator este machiajul cat eye. Avantajul acestui tip de make up este ca se potriveste oricarei femei, indiferent de forma ochilor.

O aplicare corecta a machiajului cat eye te poate ajuta sa-ti corectezi forma ochilor. Ochii descendenti, cu unghiul exterior coborat, te pot face sa pari obosita, trista si imbatranita, dar machiajul cat eye poate crea iluzia unor ochi ascendenti fascinanti.

Machiajul cat eye are rolul de a alungi ochiul si de a-l defini printr-o codita ascendenta realizata in coltul extern al ochiului. Pentru acest stil de machiaj poti folosi tus, creion contur sau fard inchis la culoare.

Descopera 5 moduri in care poti purta machiajul cat eye si transforma-te intr-o mica diva!

Autor: Laura Galan

86120.jpg


1. Contur gros pentru machiaj cat eye
Machiajul cat eye este ideal pentru a fi purtat atat ziua, cat si seara. Desigur, este mai indicat seara, intrucat are un efect dramatic si iti evidentiaza puternic ochii, insa, daca trasezi un contur mai subtire si iti faci o codita subtila, poti purta machiajul cat eye fara probleme si ziua.

Iata un machiaj cat eye potrivit pentru orice moment al zilei. Iti recomandam sa-ti conturezi ochii, dupa ce ti-ai aplicat un fard intr-o nuanta inchisa pana in pliul ochiului. Contureaza ochii cat mai aproape de baza genelor. Pentru acest stil de cat eye, linia contur poate avea aceeasi grosime pe toata pleoapa, nu este nevoie sa fie mai subtire in coltul intern si mai groasa in cel extern.

La final, traseaza o codita ascendenta, dar subtire. Pastreaza pleoapa inferioara cat mai nude.86119.jpg


2. Machiaj cat eye cu fard
Machiajul cat eye se poate realiza doar cu fard, daca nu vrei sa folosesti creion sau tus. Secretul acestui stil de cat eye este sa formezi un "V" culcat in coltul extern al ochiului.

Mai exact, aplica un fard de baza pe toata pleoapa superioara, apoi aplica un fard inchis la culoare in coltul extern si in pliul ochiului.

Treci cu pensula peste fardul inchis pana ce pliul si coltul ochiului formeaza un "V" culcat", cu unghiul ascutit usor ascendent. Cand conturezi ochii, evita sa-ti faci codita.86118.jpg


3. Machiaj cat eye cu tus colorat
Tusul colorat este noua senzatie in materie de machiaj cat eye.

Tot ce trebuie sa faci este sa trasezi un contur ascendent sau drept cu tus colorat si sa trasezi o codita cand ajungi in coltul extern.

Este foarte distractiv sa folosesti tus colorat.86121.jpg


4. Machiaj soft cat eye
Daca iti doresti un machiaj cat eye soft, poti folosi un fard maro usor sidefat, pe care il aplici in coltul extern al ochilor avand grija sa urmeze o traiectorie ascendenta.

Cat despre contur, acesta poate fi trasat subtil, fara a se depasi coltul ochiului. Este, daca vrei, un machiaj 2 in 1: smoky si cat eye.

Contureaza pleoapa inferioara cu acelasi fard pe care il folosesti pentru obtinerea efectul cat eye.

57978.jpg


5. Machiaj cat eye dramatic
Machiajul cat eye dramatic presupune conturarea perfecta a pleoapelor. Aplica un fard negru pe pleoapa superioara pana in pliul ochiului.

Intinde-l bine, iar cand ajungi in coltul extern, traseaza cu ajutorul lui codite lungi si groase. Estompeaza liniile fardului, apoi, cu un tus sau creion negru, traseaza un contur.

Codita realizata cu tus trebuie sa defineasca linia ascendenta a fardului. Contureaza linia interioara a pleoapei de jos. Iata o imagine care te-ar putea inspira.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

am trait-o si pe asta
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right