Dupa sarbatori, Gold Shape reface silueta

Dupa sarbatori, Gold Shape reface silueta
  calendar_month        
Ca intotdeauna, sarbatorile de iarna au adus iubire, rasete, distractie, colinde, fericire. Cele mai frumoase amintiri le construim in aceasta perioada a anului! Dar, din pacate, tot in aceasta perioada, "adunam", pe langa amintiri si cateva kilograme in plus. Spun din pacate, pentru ca apoi nu mai stim cum sa procedam sa revenim la talia dinainte de mesele copioase de Craciun si Revelion.

GOLD SHAPE INTERNATIONAL a creat solutia perfecta pentru tine - cea mai eficienta lotiune pentru slabit : GOLD SHAPE Slim Safe. Folosind aceasta lotiune, problema kilogramelor in plus este aproape rezolvata. Tratamentul cu Gold Shape este unul revolutionar, dar nu uitati ca a avea o silueta de invidiat reprezinta, in acelasi timp, un stil de viata sanatos si o chestiune de vointa.

Lotiunea Gold Shape este altfel decat restul lotiunilor pentru slabit, demonstrandu-si eficienta in doar 45 de minute de utilizare.Testata pe voluntari femei cu probleme de exces de grasime subdermica, lotiunea Gold Shape a dat rezultate remarcabile. Utilizarea cremei la efectuarea unui masaj timp de 45 minute duce la micsorarea circumferintei taliei cu pana la 10 cm, a soldurilor cu 7,5 cm, a coapselor cu 5 cm si a partii superioare a bratelor cu 3 cm.

Lotiunea Gold Shape contine ingrediente naturale, care influenteaza temperatura corpului si creste rata de ardere a grasimii transformand-o in energie. Nu va speriati insa daca va incalziti dupa aplicarea lotiunii, deoarece cresterea temperaturii indica faptul ca respectiva crema este activa.

Secretul cremei:

Lotiunea de slabire GoldShape
are formula Slimsafe, care are efect special de ardere a grasimii si de prevenire a depunerilor de grasime.

Masajul dureaza 3-5 minute pe zonele cu exces de grasime;

Lotiunea are rezultate chiar daca nu efectuam exercitii fizice (utilizand lotiunea 30 de minute pe zi timp de 4 saptamani s-a diminuat greutatea cu 4 kg si s-a redus circumferinta taliei cu 5 cm);

78904.jpg

Dupa utilizare nu este necesara indepartarea lotiunii de pe corp;

Crema nu are efecte secundare, fiind testata si demonstrata pe voluntari (are Copyright ANC);

Persoanelor suferind de gastrita le este recomandata recuperarea inainte de utilizare;

Slimsafe nu afecteaza capacitatea anticonceptionalelor;

Lotiunea Gold Shape poate reduce atat grasimea subdermica cat si celulita;

Lotiunea Gold Shape mareste rata de ardere a grasimilor, iar a doua zi circumferinta taliei nu revine la valoarea anterioara;

O aplicarea corecta se face de doua ori pe zi, dupa dus;

Masajul cuprins intre 5- 45 de minute sporeste efectul lotiunii;

O sticla cu Lotiunea GoldShape are 220 ml, iar in functie de suprafata pe care se aplica poate dura intre 1 - 3 saptamani.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right