Folosirea corectorului - cele mai bune sfaturi

Folosirea corectorului - cele mai bune sfaturi
  calendar_month        
Intreaba o femei care este cel mai bun produs pentru acoperirea zonelor cu probleme si vei observa ca majoritatea iti vor zice ca este corectorul. Exista mai multe moduri de a folosi corectorul in afara de acoperirea petelor si a micilor cosuri.

Accentueaza arcada

Cand termini de machiat ochii, mai ales daca ai smokey eyes, pune un un punct de corector sub sprancene si intinde-l pentru a scoate in evidenta arcada.

Remedii imediate

In loc de fond de ten transparent foloseste ca baza de machiaj un corector care reflecta lumina. Sub ochi utilizeaza un corector cremos. Foloseste acest corector si pentru a sterge petele de machiaj sau daca rujul s-a prelins. Daca vrei sa porti fusta si ai bubite pe picioare, le poti camufla folosind tot corectorul.

Camufleaza cercurile de sub ochi

Pentru a ascunde petele de sub ochi foloseste corectorul. Evita efectul ochi de panda aplicand corectorul sub ochi in forma de triunghi si in partea superioara a obrazului. Acest lucru va da fetei o forma mai armonioasa.

Fa-ti propria crema nuantatoare

Daca ai senzatia de fata prea grea atunci cand porti fond de ten, dar ai nevoie de acoperire, combina corectorul cu crema hidratanta. Vei obtine o crema nuantatoare potrivita cu nuanta pielii tale.

Camufleaza o barbie dubla

Aplica cu ajutorul unei pensule cu perii rigizi corector care reflecta lumina in mijlocul barbiei. Pensula te va ajuta pentru a aplica cu acuratete corectorul. Barbia dubla sa scadea, vizual, in intensitate.Sterge anii

Un truc anti-aging este folosirea unui corector iluminator cu applicator folosit pe ridurile de pe frunte, in special cele dintre sprancene sau cele dintre gura si nas. Aplicat in coltul extern al ochiului, corectorul va da iluzia de ridicare.

Ruj mai rezistent

Inainte de a aplica un ruj intr-o culoare aprinsa, da-ti buzele cu corector, pentru a face rujul sa reziste mai mult. Daca vrei sa obtii un ruj mat, amesteca corectorul cu rujul.

Recomandari