Folosirea pensulelor de machiaj

Folosirea pensulelor de machiaj
  calendar_month        
Pensulele de machiaj iti dau posibilitatea realizarii unui machiaj perfect, dar folosite incorect il pot strica. Multe femei gresesc cand folosesc pensulele de machiaj cu miscari circulare agresive in incercarea de a aplica blush-ul sau fardurile de pleoape.

O miscarea prea dura a pensulei poate indeparta machiajul proaspat aplicat si chiar si fondul de ten, ceea ce va duce la formarea diferitelor linii pe ten. Cea mai buna tehnica este sa faci miscari scurte si usoare.

Daca simit nevoia sa folosesti degetele pentru a intinde machiajul inseamna ca nu folosesti pensula corect sau miscarile sunt fie prea usoare fie prea rigide. Pentru aplicarea fondului de ten foloseste un buretel , iar pentru blush si farduri, pensule de machiaj.

Si felul cum iei pudra din recipient conteaza. Nu freca si nu invarti pensula in pudra. Firele pensulei nu trebuie sa fie indoite sau tesite. Pune pensula usor in pudra fara a misca firele pensulei. Scutura pensula in aer si indeparteaza excesul inainte de a aplica pensula pe fata. Acest lucru te va feri sa pui prea multa culoare in primul loc pe care pensula il atinge. Cand vine vorba de machiaj este mai usor sa adaugi decat sa stergi.Tipsuri:

Nu folosi pensule rigide sau aspre.
Nu uita sa scuturi excesul de pudra inainte de a aplica blush-ul.
Nu freca si nu sterge pensula pe ten, ci foloseste miscari scurte si usoare.
Nu uita sa speli pensulele de machiaj in fiecare luna.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

o melodie
  • person

    "nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ulise - James Joyce
Shop Ele.rochevron_right