Frumusete parguita - tendinte in machiaj

Frumusete parguita - tendinte in machiaj
  calendar_month        
Rosul se intoarce
Rosul se intoarce! Simbolul cel mai ferm al feminitatii, rosul reprezinta atat femeia - icoana, cat si frumoasele italience ale cinematografiei anilor `50 -`60 sau voluptoasele blonde hollywoodiene. Tendintele girly din lumea modei si a frumusetii se estompeaza, iar femeia matura, desavarsita revine in voga si invinge prin senzualitate si mister. Gratie noilor pigmenti si texturilor hidratante, buzele devin sofisticate, suave si extrem de fragile - o alianta a contradictiilor in inima machiajului de iarna.

Gene magice
High tech! Mascara noii generatii stie sa faca de toate. Totul este permis pentru a face din privire obiectul principal al seductiei. Arcuind genele, conferindu-le volum, noile mascara inlocuiesc orice instrument sofisticat de ingrijire al genelor sau extensiile. Exista un singur mod de a caracteriza genele in aceasta toamna - parabolice!

Albastrul ne invaluie
Culori intense, foarte in stilul anilor `80: albastrul revine in acest sezon pentru a ne seduce in dansul flirtului cu desfatarea si libertatea fara infinit. Electric, satinat, cu reflexe argintii... albastrul variaza intre diversele texturi (pudra, crema sau mousse) care permit crearea unei game largi de efecte optice.

Violet etern
Genurile si epocile se amesteca in aceasta toamna. Violetul - pruna, culoarea cea mai populara a iernii pe parcursul a mai multor ani, este completata de alte nuante ale aceluiasi violet pentru a reveni in forta. Care sunt noutatile cu care ne incanta stilistii in acest sezon? Mai multa fluiditate, nebunie si vis. Violetul de pe pleoape este, pe rand, intens, misterios, glacial, calm, satinat.

Savoare britanica
Daca ati ales un machiaj in care buzele sunt cele care beneficiaza de culoare din plin, privirea va trebui sa adopte un "aer britanic", fiind incununata de nuante de toamna: bej, maro, lila. Paleta culorilor este subtila, clasica dar cu un graunte de insolenta...in spiritul frumoaselor britanice.

Papusa ruseasca
Icoanele toamnei vin de la frig, de la Saint Peterburg si stepele orientale ale Rusiei. Principiile frumusetii sunt elaborate pe baza inspiratiei furnizate de traditionala papusa ruseasca, matreoshka: obraji rumeni, luminosi, piscati de ger, privire intensa, de culoarea carbunelui, nuante atat de calde, incat sa iti topeasca inima!
Recomandari