Greseli in folosirea eyeliner-ului

Greseli in folosirea eyeliner-ului
  calendar_month        
Fie ca folosesti un eyeliner obisnuit fie ca apelezi la fardul de pleoape pentru a-ti contura ochii, evita sa faci urmatoarele greseli:

Daca folosesti fardul de pleoape ca eyeliner, uita-te daca nu cumva ti-a cazut fard sub ochi sau pe obraji. Pentru a evita acest lucru bate usor pensula pe care ai introdus-o in fard, pentru ca excesul de fard sa cada. Mai poti sterge fardul cazut cu ajutorul unui buretel , dar apoi trebuie sa verifici daca nu cumva ai sters si fondul de ten.

Daca alegi sa folosesti un eyeliner obisnuit, verifica, de-a lungul zilei daca nu cumva s-a prelins sub ochi.

Nu folosi creioane uleioase sau prea lunecoase la baza genei inferioare intrucat te vor manji.

Nu folosi creioane sau farduri de ochi in culori aprinse pentru a contura ochiul. Acestea au tendinta sa creeze un look prea aglomerat la care nu vezi ochiul, ci culoarea machiajului.

Pentru un look simplu nu contura ochiul prea intens sau cu linii prea groase.

Nu trasa linie pe mucoasa, nu este sanatos si se ia si foarte repede culoarea.
Pentru a nu te manji pe ochi dar si pentru a face eyeliner-ul sa reziste mai mult, aplica peste acesta putin fard de ochi in aceiasi nuanta cu creionul.

Nu trasa o linie groasa daca ai ochii mici sau prea apropiati.

Nu folosi fard de ochi ca eyeliner daca nu ai o pensula potrivita. Pentru a face acest lucru iti trebuie o pensula speciala, in unghi, care sa-ti ofere o aplicare precisa.

Nu ocntura ochiul cu negru sau cu o culoare vie. Aceste culori sunt prea evidente si se vad ca si cum ai avea un monoclu la ochi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Adio...si pe curand ! - Enjoy saying goodbye...
  • person

    "nu va luati dupa aparente.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right