Indrazneste sa fii o black beauty!

Indrazneste sa fii o black beauty!
  calendar_month        
Yves Saint Laurent spunea "Nu exista o singura nuanta de negru, ci mai multe". Si tot atatea modalitati de a crea frumusete. Fard, eye-liner, gloss, oja, parfum, crema: toate negre pentru un inceput de toamna gri. Magie neagra si black beauty!

Eye-liner, Laura Mercier

Laura Mercier, make-up artist francez stabilit in SUA, a conceput un eye-liner magic. Un pic de apa, o pensula plata si esti gata de a desena cateva linii subtiri sau un smoky eye, in functie de dispozitia personala. Pret: 25 euro, in varianta black ebony.

Gloss negru pur: Fix` Gloss Pur Noir, YSL

Aplicat singur sau peste un rosu clasic, acest gloss negru poate revela multiple tonalitati, mergand de la pruna pana abanos. In aceasta toamna, fii indrazneata si misterioasa! Pret: 25 euro.

Crema foarte neagra: Le soin noir, Givenchy

Aceasta crema neagra are la baza o alga marina, care contine principii active reparatoare intensive. Crema are proprietati anti-aging si rezista in conditii extreme de salinitate, UV, temperatura. Textura sa ca un praf de carbune devine translucida in contact cu pielea. Pret: 300 euro, 50 mL.

Parfum negru, ca un omagiu: Love in black, Creed

Acest parfum semnat Creed, parfumierul de lux nord-american, este un omagiu adus "legendei cu ochi de onyx, cu parul inchis si ochelari negri", Jackie Onassis, cu ocazia celei de-a 40-a aniversari de casatorie cu Onassis.

Parfumul sau este compus din esentele locurilor traversate de aceasta femeie in cursul vietii sale: cedru din Virginia, coacaza neagra din Franta, violete din Italia. Este un parfum sic, elegant, unic, sociabil. Pret: 98 euro, 75 mL.

Lac de unghii ultra-negru: Vernis Noir Ceramic, Chanel

"Inainte de mine, nimeni nu indraznea sa se imbrace in negru", spunea Coco Chanel. Casa de moda Chanel a lansat Le Rouge Noir in 1995, apoi Le Black Satin cu reflexe albastrui inchise, iar in 2008 a venit pe piata si Noir Ceramic cu efecte metalice, valabil si in 2009. A se purta doar pe unghii scurte si cu manichiura perfecta. Pret: 19 euro.

Eye liner Duo, Chanel

Este un fard compact, cu 2 nuante in aceeasi cutiuta pentru un machiaj grafic sau fume, ce se aplica cu precizie gratie celor doi buretei inclusi in cutie. Pret: 42 euro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Diete la orice varsta
  • person

    "insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right