Indrazniti sa socati! ? Volume Shocking L'Oreal Paris

Indrazniti sa socati! ? Volume Shocking L'Oreal Paris
  calendar_month        
Nu toate am fost binecuvantate cu gene lungi, cu volum, care sa arate bine chiar si nemachiate, insa chiar si cele care au gene superbe apeleaza la mascara. Mai ales ca acum exista produse care confera orice efect ne dorim: alungire, volum, curbare, separare, ingrijire, culoare.

Dupa ruj, mascara este cel mai des folosit produs pentru machiaj, iar cele mai multe femei care folosesc mascara, o aleg pe cea pentru volum.L`Oreal Paris depaseste limitele inovatiei inventand mascara pentru volumul extrem. Dupa patru ani de cercetari, aceasta minune a tehnologiei concentreaza in formula si ambalajul ei, nici mai mult nici mai putin de 16 brevete. Rezultatul: de 12 ori mai mult volum, in doar 2 pasi simpli:


Pasul 1: O baza pregatitoare pentru un efect armatura

- o periuta brevetata cu firele in forma de elice, pentru o aplicare optima a bazei pregatitoare. Firele foarte fine ale periutei sunt usor rasucite pentru o dispunere perfect controlata a bazei pe gene. Prin repartizarea regulata a acesteia se construieste o adevarata structura in jurul genelor, pregatindu-le pentru o aplicare optima cu mascara top-coat in pasul 2.

- o baza pregatitoare de inalta definitie: o formula imbogatita cu Provitamin B5, cunoscuta pentru proprietatile sale restructurante, ce intinde si alungeste genele. Surprinzator pentru o baza, textura sa are culoarea argintului, datorita sidefului din compozitie care evidentiaza intensitatea culorii si volumul dat de top-coat. Repartizata pe toata lungimea genelor, de la radacina pana la varf baza separa genele pentru a crea un evantai de gene regulat curbate, alungite sip line de volum.


Pasul 2: O mascara Top-Coat pentru un volum socant

- un pieptene rezervor, pentru a construi un volum al genelor de 12 ori mai mare. Acest pieptene alcatuit din 2 randuri de dinti permite aplicarea omogena a mascarei de-a lungul genelor. Calitatea de rezervor a acestui pieptene permite obtinerea unui volum exceptional prin aplicarea dupa dorinta a mai multor straturi de mascara doar prin trecerea lui de-a lungul genelor, fara sa fie nevoie de o realimentare din tub.

- o mascara top-coat pentru un volum extreme: odata aplicata baza pregatitoare argintie, nu mai ramane decat sa acoperiti genele cu mascara top-coat pentru volum extrem. O formula cu incarcare imediata si intensa. Pentru a obtine acest efect de volum extreme, formula bogata in activul Expansium si Polimeri 3D este avatajos repartizata pe gene in cantitate optima, pentru un look irezistibil.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Poveste de viata
  • person

    ""deschide ochii si vei observa ca lumea nu se rezuma la cei 4 pereti ai camerei tale!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Cotton Fleece Short L
Shop Ele.rochevron_right