Look de seara

Look de seara
  calendar_month        
Afla cateva trucuri pentru machiajul si coafura de seara.

Elementele neasteptate pot da acel ceva special unei tinute de seara. Fie ca e o nunta sau o petrecere de seara, trebuie sa faci stii cateva ponturi pentru a avea un look aparte.

80036.jpgBuze rosii
Buzele intr-un rosu aprins aduc a glamourul hollywoodian de alta data. Aplica ruj rosu cu tente stralucitoare pentru a face un beauty statement. Adauga accente luminoase si pe obraji si osul sprancenelor.
Mai mult blush
Noaptea, poti folosi ceva mai mult blush decat de obicei. Adauga profunzime prin aplicarea mai multor straturi de blush. Cheia este sa-l intinzi pentru a-l face sa arate cat mai natural.

Pont
Pentru ca porti mai multe produse de machiaj, sau cel putin in culori mai inchise, fondul de ten, corectorul si pudra trebuie aplicate intr-un strat cat mai subtire. Altfel, in loc de luminozitate vei obtine un ten mat si tern.

80037.jpgMachiajul smokey eyes
Pentru smokey eyes incearca in loc de traditionalul gri, verde inchis, rosu bordo sau maro ciocolata. Un maro cu accente aurii este mai putin intimidant decat negru, pentru smokey eyes.

Un coc sexy
Cheia unui coc este sa nu-l faci perfect. Vrei ceva cat mai natural si nu ceva sculptat. Nici volumul prea mare nu este indicat.

Stralucire de sticla
Daca optezi pentru o coafura neteda, da-te cu un serum pentru a sublinia luciul parului.

Recomandari