Machiaj de iarna

Machiaj de iarna
  calendar_month        
Anotimpul rece s-a instalat deja. Este mometul sa va innoiti produsele cosmetice.

Care sunt produsele de care avem nevoie?

Iarna, pielea devine aspra, uscata si rosie din cauza frigului. De aceea, tenul are nevoie de o ingrijire foarte atenta in acest sezon, referindu-ne aici la creme hidratante adaptate tipului vostru de piele si activitatilor zilnice, si desigur, la balsamurile si rujurile hidratante pentru buze.

Nu uitati nici de fondul de ten care va ajuta si el la protejarea pielii.

Dupa ce criterii alegem culorile?

Pentru a obtine un machiaj armonios, alegeti culorile in functie de culoarea tenului vostru, a ochilor si a parului. Asceste culori va vor ajuta sa va definiti tipologia naturala, aceasta putand fi calda sau rece.

Daca tipologia voastra este rece, veti fi foarte bine pusa in valoare de culori reci, precum: negru, alb, bleu si argintiu. Daca tipologia voastra este calda, culorile calde, precum: auriu, galben, mov sau roz sunt cele ce va vor sublinia frumusetea.

Machiajul in functie de culorile tale naturale trebuie sa fie in concordanta cu tendintele si culorile modei dar si cu preferintele tale.

Cum determinam care este tipologia noastra?

Persoanele care se incadreaza in tipologia calda, sunt persoanele care au un ten deschis la culoare si cateva tente de rosu in obraji. Au parul blond, ciocolatiu sau saten deschis, iar ochii pot fi verzi, albastru deschis, sau caprui.

Persoanele care se incadreaza in tipologia rece, sunt personae cu tenul inchis, masliniu sau foarte palid. Au parul negru cu reflexe argintii sau saten inchis si ochii albastru inchis, negri sau caprui spre negru.

Care sunt produsele si culorile sezonului de iarna 2007?

In aceasta iarna, moda are influente din anii 1980, revizuite si imbunatatite, desigur. Tendinta este "rock'n'roll", creionul dermatograf facandu-si din nou aparitia pentru a sublinia si a aprofunda privirea.

Ochii se machiaza in stil sobru, in culori ca: mov, maro sau negru intens. Pentru buze alegeti culori foarte vii.

Pentru machiajul de seara, rujul rosu este un "must have" al acestui sezon.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Copiii care supravietuiesc
  • person

    "ia de la fiecare doar cat poate sa dea si da fiecaruia doar cat merita."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right