Machiaj semipermanent + extensii de gene = aspect impecabil de durata

Machiaj semipermanent + extensii de gene=aspect impecabil de durata
  calendar_month        
Unul dintre dezideratele doamnelor moderne este acela de a arata bine,cat mai mult si la orice ora a zilei,in conditiile in care felia zilnica de timp pe care o alocam infrumusetarii este din ce in ce mai mica,din cauza obligatiilor care devin tot mai numeroase,mai presante si mai importante,chiar vitale.

Va inteleg perfect,doamnelor!Pe de o parte societatea contemporana devine tot mai exigenta cu aspectul nostru,care trebuie mentinut impecabil la orice moment al zilei,iar pe de alta parte responsabilitatile cresc.
dr. Manuela Ravescu Manager salon Beauty Art

Cresterea responsabilitatilor ma bucura,deoarece este un semn de apreciere din partea societatii,am demonstrat de-a lungul anilor ca suntem perfect capabile sa ne ducem indatoririle la capat si sa preluam altele noi mai grele. Dar ce ne facem cu timpul care trebuie atent dramuit,planificate problemele in ordinea prioritatilor?

Oare vom fi nevoite sa restrangem timpul pe care il petrecem zilnic in fata oglinzii? Eu imi doresc sa nu fie asa,sa avem timp sa ne rasfatam zilnic,mai bine zis sa ne acordam recompensele pe care le meritam cu prisosinta dupa toate eforturile noastre.

Daca totusi diminetile sunt tot mai pline si nu avem o jumatate de ora la dispozitie pe care sa o petrecem cu realizarea unui machiaj de bun gust,sau pur si simplu nu ne pricepem,exista o solutie pe care eu o indragesc foarte mult:realizarea unui machiaj semipermanent combinat cu aplicarea de extensii de gene fir cu fir

56822.jpg

Cu ajutorul unui machiaj semipermanent ne putem trezi in fiecare dimineata cu niste sprancene perfect conturate,ochi frumos subliniati de un tatuaj discret,pe marginea pleoapelor,buze frumos conturate si colorate,cu volumul pe care il dorim,fara a avea nevoie de alte ajustari care sa corecteze eventualele asimetrii,sau linii care nu ne plac. Pare un vis frumos,dar nu este doar un vis,este o realitate la care putem avea acces.

Daca dorim sa avem o infatisare "glamour" de la prima ora sau pentru evenimente speciale din viata noastra, putem sa recurgem si la aplicarea extensiilor de gene fir cu fir,cu ajutorul carora vom putea renunta la aplicarea de rimel zilnica,si astfel vom permite genelor noastre sa se regenereze.Acest aspect glamour poate fi prelungit luni de zile prin executarea retusului lunar cand inlocuim genele care au cazut.

Desigur, nu este usor sa realizam un machiaj semipermanent impecabil,nici pentru cel care il executa,nici pentru cel care il doreste.Cere un efort initial de timp,financiar,trebuie sa suportam o usoara durere in timpul efectuarii tatuajului,dar rezultatul va fi imbunatatirea aspectului timp de 3-5 ani.

Extensiile de gene rezista 60-90 zile in functie de durata de viata a genelor naturale,dar se poate veni lunar la un "retus" mai exact la inlocuirea extensiilor care au cazut cu altele noi.

Am scris acest articol intr-o zi foarte aglomerata,care ai impresia ca nu se mai termina si nu vei mai reusi sa ajungi acasa,in jumatatea de ora libera intre 2 programari. Eu am reusit sa ma simt mai bine dupa ce l-am scris,sper ca acest lucru sa fie valabil pentru toate cititoarele mele.
O zi buna in continuare!


82556.jpg
Dr Manuela Ravescu
telefon 0745030223

www.salonbeautyart.ro

Recomandari