Machiaj semipermanent

Machiaj semipermanent
  calendar_month        
Din nefericire nu ne putem comporta toate ca niste vedete si sa avem zilnic bani si timp pentru a fi machiate de profesionisti. Asa ca fie aruncam in graba cateva culori pe fata la stopurile din trafic, fie nu facem nici macar atat. Pentru toate cele care asemeni mie machierea este o alta corvoada exista o solutie: machiajul semi-permanent.

Machiajul semipermanent este o metoda de colorare a pielii cu pigmenti, realizata in straturile superioare ale acesteia (fara a atinge straturile vascularizate). Este vorba de o pigmentare de lunga durata (3-5 ani), realizata cu pimenti naturali. Dupa o anumita perioada de timp, prin reinnoirea naturala a pielii, el incepe sa se elimine uniform, pana la disparitia completa.

Cum se realizeaza?
Machiajul este realizat cu un creion calibrat perfect si controlat de catre un senzor. Procedura nu este dureroasa. Pentru realizarea lui sunt necesare pana la 3 sedinte.

Ce se poate machia semipermanent?
Se realizeaza pentru redefinirea sau re-desenarea fir cu fir a sprancenelor, conturarea pleoapelor (superioara si inferioara), conturarea si colorarea buzelor, camuflarea cicatricelor, repigmentari, puncte de frumusete (alunite), reconstructii post operatorii sau dupa accident.Buzele : poti influenta forma, marimea si culoarea
- se pot ascunde iregularitatile
- se pot mari sau micsora
- folosirea ulterioara a rujurilor se face ca inainte

Conturul ochilor: pentru a intensifica expresivitatea privirii
Conturul poate fi fin, delicat, sau mai pronuntat, dupa preferinte, forma fetei, a ochilor. Ulterior nu vei mai avea nevoie de dermatograf, tus de pleoape. Este ideal pentru tenuri sensibile, alergice la machiaj.

78257.jpg

Sprancenele
Este cea mai buna solutie in cazul in care ai sprancene neregulate, intrerupte, foarte rare. Machiajul semipermanent foloseste o tehnica speciala care reproduce firul de par, astfel incat sa nu se dea senzatia de nenatural.

Machiajul semipermanent este deci o solutie pentru a sublinia frumusetea ta naturala, de a retusa mici imperfectiuni, pe o perioada determinata de timp.

Unde se poate realiza?
Unul dintre saloane este BLOOMS BEAUTY CLUB ( www.blooms.ro ).
Aici se foloseste un dispozitiv de pigmentare (tatuaj cosmetic) omologat si aprobat de catre Ministerul Sanatatii, Long Time Liner Conture? Make-up.

Preturi:
SPRANCENE (pigmentare pe fire) - 4.000.000 LEI
PLEOAPA SUPERIOARA (CONTUR) - 3.200.000 LEI
PLEOAPA INFERIOARA (CONTUR) - 3.200.000 LEI
CONTUR BUZE - 4.000.000 LEI.
PIGMENTAREA FINA A BUZELOR - 8.000.000 LEI.
PIGMENTAREA TOTALA A BUZELOR - 12.000.000 LEI.

Recomandari