Machiaj smoky eyes: 5 stiluri ideale pentru zi

Machiaj smoky eyes: 5 stiluri ideale pentru zi
  calendar_month        
Machiajul smoky eyes este foarte versatil si iti poate schimba radical lookul.

Pana acum, makeup artistii considerau ca machiajul smoky ar trebui purtat doar seara, intrucat este prea intens pentru un look de zi, dar iata ca lucrurile evolueaza si regulile se schimba.

Poti purta machiajul smoky eyes si ziua, atat timp cat stii sa adaptezi culorile si stii ce cantitate de produs sa folosesti.


Inainte sa pui mana pe fardul negru si pe creion, este bine sa stii ca machiajul smoky de zi este mult mai soft si se apropie de un machiaj natural. Iata 5 stiluri de smoky eyes ideale pentru un look de zi.

Care este stilul tau preferat de machiaj pentru look-urile de zi?


Autor: Laura Galan

85824.jpg


1. Machiaj smoky eyes cu tonuri de maro
Daca vrei sa porti un machiaj smoky eyes in timpul zilei, este esential sa tii cont de faptul ca negrul nu prea are ce cauta pe ochii tai, exceptand mascara. Cu alte cuvinte, ziua nu folosesti fard negru, creion contur negru sau tus negru. Motivul este foarte simplu: obtii un machiaj prea dramatic pentru un look de zi.

De aceea, iti recomandam sa folosesti farduri in tonuri calde de maro. Foloseste un creion maro pentru a contura pleoapa superioara, apoi, cu o pensula cu peri scurti sau cu varf ascutit intinde bine creionul.

Aplica fard si pe pleoapa inferioara, iar creion doar de la jumatatea ei spre coltul extern al ochiului. Intinde din nou creionul, astfel incat culorile sa se amestece armonios.



85822.jpg


2. Machiaj smoky eyes cu creion kohl negru
Pentru un machiaj de zi reusit, iti recomandam smoky eyes cu creion kohl negru. Pentru acest tip de machiaj iti sugeram sa renunti la fard. In schimb, ar fi bine sa-ti aplici putina baza de machiaj oil free, care sa impiedice creionul sa se intinda mai mult decat iti doresti. Dupa ce aplici primerul-ul, traseaza o linie contur cu creionul pe pleoapa superioara.

Linia porneste din coltul intern al ochiului si se ingroasa pe masura ce ajunge la coltul extern. Cu o pensula mai pufoasa, cu peri lungi, intinde creionul, astfel incat sa obtii efectul fumuriu dorit.

Contureaza-ti si pleoapa inferioara si repeta procedeul cu pensula. Aplica un strat de mascara si voila - ai obtinut un machiaj smoky de zi foarte cool.



85821.jpg


3. Smoky eyes cu mov si gri
Nuantele mov si gri sunt potrivite pentru un machiaj de zi, fie el si unul smoky eyes. Din punctul nostru de vedere, un astfel de machiaj este excelent pentru a fi purtat in timpul zilei, mai ales toamna.

Aplica un fard deschis la culoare pe pleoapa superioara, insa fara a ajunge pana in coltul extern al ochiului. Cu o pensula fluffy, aplica in pliul ochiului fard mov (preferabil un ton inchis).

Intinde bine fardul mov, astfel incat sa nu se mai observe nicio linie intre acest fard si fardul deschis la culoare. Adauga un strop de fard gri peste mov pentru a obtine o nuanta deosebita.



57883.jpg

4. Smoky eyes cu fard cremos
Dupa ce te plictisesti de primele 3 stiluri de smoky eyes, iti recomandam unul cel putin la fel de reusit: smoky eyes cu fard cremos.



Alege un fard cu un strop de pigment stralucitor. Aplica primer pe pleoapa superioara si un strat de fard cremos. Primer-ul va impiedica adunarea fardului in pliul ochiului.

Aplica fard si pe pleoapa inferioara si intinde-l bine, dupa care, optional, poti adauga un strat de fard mat.



85823.jpg


5. Smoky eyes cu fard burgundy
Fardul burgundy este atat de hot incat merita sa-ti faci un smoky eyes cu el.

Aplica-l cu o pensula fluffy doar pe pleoapa superioara si intinde-l bine.

Un strat de mascara si esti gata de iesit pe usa.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ganduri senine de toamna
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right